reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
wozki-dla-dzieci.com/graco-symbio-spacerowkagondolafotelik-2011-kurier-gratis-p-11639.html
wozki-dla-dzieci.com/babyactive-jetspacerowkagondolakola-pompowanestelaz-alu-kurierhuggie-gratis-p-9103.html
A co mys;icie o tych wozeczkach?
przed link jaki dalam wpiszcie tylko "h t t p : / /"[tu napisalam ze spacjami, ale wy napiszcie bez]
Nie kupilam ale sie zastanawiam
Bo jak za ''zwykly'' wozek [znaczy nie firmowy jakis bardzo] - taki za ok 1000-1500 zl tutaj mam dac 350-400 euro,
a za taki wozek z Graco [w polsce z 3tys] tutaj moge zaplacic 500 euro [za komplet jak kupuje odrazu caly to obnizka 250 e !]
[bo 750 wychodzi jak kupujesz elementy osobno],
To sie zaczelam bardzo zastanawiac nad tym wozeczkiem.
wozki-dla-dzieci.com/babyactive-jetspacerowkagondolakola-pompowanestelaz-alu-kurierhuggie-gratis-p-9103.html
A co mys;icie o tych wozeczkach?
przed link jaki dalam wpiszcie tylko "h t t p : / /"[tu napisalam ze spacjami, ale wy napiszcie bez]
emotion - kupiłaś to cudo? mnie poraża cena :-(
Nie kupilam ale sie zastanawiam
Bo jak za ''zwykly'' wozek [znaczy nie firmowy jakis bardzo] - taki za ok 1000-1500 zl tutaj mam dac 350-400 euro,
a za taki wozek z Graco [w polsce z 3tys] tutaj moge zaplacic 500 euro [za komplet jak kupuje odrazu caly to obnizka 250 e !]
[bo 750 wychodzi jak kupujesz elementy osobno],
To sie zaczelam bardzo zastanawiac nad tym wozeczkiem.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
malami25
Fanka BB :)
Też się zastanawiałam nad tym wózeczkiem. Mam możliwość kupna w Holandii przez kuzyna męża i wiem że będzie nieporównywalnie taniej ale jakoś nie przemawia do mnie spacerówka. Wydaje mi się za mała już dla 1,5 roczniaka. Nie widziałam go jeszcze na żywo, a nigdzie nie mogę znaleźć dokładnych wymiarów siedziska i podnóżka...
Marteczka23
Fan(ka)
Malinova no udany zakup poczyniłaś też mam ochotę pobuszować po second handach tylko wolałabym wiedzieć dla kogo te ubranka mają być,po Zuzi mam popakowane w workach na strychu są to raczej takie unisex bo te"babskie"sprzedawałam znajomej.Sporo ciuszków kupowałam na Allegro fajne,firmowe porządne i jak nowe,teraz pewnie też będę licytować.
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
sonka nawet ja nie zwrocilam uwagi na gondole ze do autka, heh narazie sie zastanawiam, zobacze co w polsce znajde i pozniej jakies sklepy tu moze odwiedze i sie zobaczy malami ja gdzies mialam zapisane to jutro poszukam, ale nie jest takie bardzo male - wg mnie, tylko ja sie nie znam do konca
Podziel się: