reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

sonkaaa ja mozgu nie odzyskalam jeszcze wpelni po poprzedniej;-):-p materacyk jest tzn taka jakby gabka pokryta czyms nieprzemakalnym latwo sie czysci. ja kladlam na to przescieradlo oczywiscie;-):-)

reklama
emotion - dziękuję :-)

azorek - dzięki - a masz koszyk taki sam?

marteczka - ja mam łóżeczko po Majce (chyba tylko tego nie zdążyłam sprzedać) i będzie w nim spać, ale później wstawimy je do naszej sypialni, a przez pierwsze miesiące chcę mieć Michasia, "przy uchu" :-)

Ostatnia edycja:
emotion jak byłąm w Mothercare to mają taką właśnie rozmiarówkę, i była tam właśnie podana tabelka, i bodajże odpowiadało to rozmiarom: newborn-->56cm 0-3m-->62cm 3-6m-->68cm

Dziekuje Azorek :)
Ja to raczej zielona w takich tematach jestem :D
Wczoraj maz chcial juz kupowac ciuszki ale zaronilam hehe,
bo do polski jedziemy teraz i w Polsce potrzebujemy kase [meble i rozne duperele musimy zaplacic] a on juz by najchetniej wszystko kupil tutaj :) 
Dzieks jeszcze raz :)

azorek - dzięki - a masz koszyk taki sam?
sonkaa wrzucilam fotke tylko tego kocyka z misiem nie uzywalismy wogole;-) jakis taki maly i badziewny sie zdawal byc wiec lezal w szafie :-) malej zakladalam spiworek i spala zawinieta w nim:tak: ja mam kolorystycznia taki troche bialy i kawowe takie lementy (takie niby capuccino kolorki troche)

edit: emotion polecam sie na przyszlosc pytaj o co chcesz mam juz ciut rozeznania wiec chetnie pomoge bo tez nie bylo latwo na poczatku i mloda miala mase ubranek ktorych nigdy nie zalozyla tak na prawde wiec wiem ze sporo mozna bylo sobie odpuscic. taki maly brzdac zbytnio sie nie ubrudzi i nie upoci do karmiwnia podkjladalam terte i jedynie czasem jak je sie odbilo i ulala to tzreba bylo rzygowinki zmienic i przeprac

Azorek ale fajne zdjęcia:-) moja Zuźka spała w identycznej pozycji
Jutrzenka no ja też tam trzymałam takie rzeczy jak pieluchy czy chusteczk i zawsze to dodatkowe miejsce ale teraz stwierdzam,że wygodniej byłoby kupić niewielką komodę,postawić obok łóżeczka i tam trzymać,miałabym bardziej"pod ręką"bo czasem jedną ręką trzymałam dziecko na przewijaku a drugą grzebałam za czymś w tej szufladzie,która miała jeszcze na wierchu odsuwaną płytę,no nie było to za wygodne:eek:.A i tak będę musiała komodę kupić na rzeczy maluszka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry