reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
ja dla Wiki miałam taki http://images.okazje.info.pl/p/inne/4950/graco-quattro-tour-dlx-spac-plus-miekka-gond-.jpg tylko pomarańczowy no i jestem strasznie zawiedziona gondolka a właściwie nosidełko malutkie spacerówka była by fajna ale niestety koła dramat bo strasznie sztywne przez co trzęsie strasznie wózkiem no jazda po kamieniach jest okropna .... do tego mój ąż zostawił go mokrego i zapleśniała buda wiec chcąc nie chcąc muszę zakupić nowy

syneczki i ja ci się sprawuje bo powiem szczerze że mi się podoba i cena też fajna

Mi najbardziej podoba się ten, ale ma małą gondolę :-( ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: TRANSPORTER zestaw (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + śpiworek polarowy Mutsy GRATIS
Więc wstępnie wybraliśmy taki: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BOLDER SD New Ecoline (4w1) kolekcja 2012 - wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi PEBBLE + torba pielęgnacyjna GRATIS
Mamy zamiar się wybrać w najbliższy weekend do hurtowni i pooglądać na żywo :tak:

Aaa i kupiłam ten krem do piersi co polecałyście Perfecta mama. On jest od 4 miesiąca, myślicie że już mogę się smarować? 4 miesiąc w końcu za 4 dni :tak:

Ostatnia edycja:
Belka ja miałam poprzedni model Bolder 4 i jak na te pieniądze(bo zestaw z fotelikiem i torbą kosztował tyle co teraz) stwierdziłam,że jest lipnie wykonany,teraz widzę,że koła przednie są już inne i może amortyzacja na innej zasadzie więc na dziurach może nie będzie nic stukało,no i materiał też był trochę lipny.A widzę,że w tym zestawie jest fotelik maxi cosi więc lepszy niż ten Implastu tylko te adaptery mnie też wkurzały:baffled:
Mnie też zaczyna swędzieć skóra więc chyba najwyższy czas czegoś zacząć używać,wynalazłam dziś takie:
Bielenda SEXY MAMA Kuracja Przeciw Rozstępom (2189836345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ALVERDE masło do ciała szczęśliwa mama - malwa (2159742743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Krem ciążowy przeciw rozstępom 200 ml, (2209425780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ROC MATERNITY OLEJEK NA ROZSTĘPY w ciąży NOWOŚĆ (2214401136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Olejek do masażu - Zapobiega rozstępom 250ml (2209485100) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PALMERS ORGANICZNY BALSAM NA ROZSTĘPY 250ml + 5ml (2206854838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeśli,któregoś używałyście to dajcie znać;-)

Marteczka no właśnie czytałam dużo opinii na temat tego wózka, no ale to były starsze modele. No i czytałam o tym materiale i że niby jakieś szczeliny w gondoli są. No ale jak mówię było tak w starszych modelach. Więc teraz się muszę wybrać i na żywo wszystko obejrzeć. A co do fotelika to jest również dostępny ten z implasta w niższej cenie, ale jednak maxi cosi to bardziej pewna firma co do fotelika.

bellka- mam ten sam typ wózka :tak: od początku mi implast wpadł w oko i na razie się go trzymam;-)
w sumie ten espiro też wyglada fajnie :tak:
marteczka-ja używałam palmersa i był spoko ;-)

reklama
Do góry