reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Ja z kupowaniem też czekam do poznania płci. Tym bardziej, że po Olusiu mamy naprawdę ogrom ciuchów. Ale fakt te wszystkie ubranka bobaskowe są tak cudowne, że ciężko im się oprzeć :-)

szalkejecie zakupowo...ja narazie dla dzidziorka sie nie odwaze nic kupic..zrobie tak jak przy amelkownie ze do[iero w 25 tyg pierwsze zakupy byly jakos wczesniej sie balam strasznie:sorry2: a teraz po skanie to dla siebie ciazowe dokupie jakies ubranka i tyle:tak:

Ja też się bałam,ale z drugiej strony co mi to da???Co ma być to będzie i koniec ,kilka ubranek tego nie zmieni.
Dzisiaj się odważyłam ,czas leci i po 2-3 rzeczy mogę już kupować bo ceny maleńkie. Ja po synku pooddawałam prawie wszystkie ubranka więc zakupy od zera robię

po amelkownie mam wszystko bo wiedzialam ze bedziemy "dorabiac" rodzenstwo dla niej:-D ajesli bedzie chlopiec kolezanki mi tu pomoga maja mase ubranek ktore tez trzymaja a wiadomo taki malusi ludzik niewiele zniszczy i wiekszosc ubranek jak nowki sztuki:tak:ale na 100% cos kupie sama bo sie nie powstrzymam ale to w odpowiednim czasie. mamy zamiar sie przeprowadzac i ja ma sporo gratow juz do zapbrania wiec po co sobie dokladac parcy:tak:

A ja we wtorek razem z siostra zniosłam ze strychu karton maluteńkich ciuszków i aż się wzruszyłam że mój 4 letni syn był kiedyś taki malutki:rofl2: i już zostaly te ciuszki schowane w szafie i teraz do nich zaglądam:tak:
Na razie nic nie kupuje dopiero jak poznam płeć to mam nadzieje że zaszaleje na różowo:-D

Ja też się bałam,ale z drugiej strony co mi to da???Co ma być to będzie i koniec ,kilka ubranek tego nie zmieni.
Uważam tak samo, dlatego jak tylko jestem na zakupach i wpadnie mi coś ładnego w oko to kupuję :tak: Narazie oczywiście neutralne kolory, ale chciała bym już znać płeć bo tyle pięknych ciuszków jest, ale większość typowo chłopięcych lub dziewczęcych.

reklama
Do góry