reklama
azorek84
mama Amelii 2009
szalkejecie zakupowo...ja narazie dla dzidziorka sie nie odwaze nic kupic..zrobie tak jak przy amelkownie ze do[iero w 25 tyg pierwsze zakupy byly jakos wczesniej sie balam strasznie a teraz po skanie to dla siebie ciazowe dokupie jakies ubranka i tyle
aguga06
Fanka BB :)
Ja też się bałam,ale z drugiej strony co mi to da???Co ma być to będzie i koniec ,kilka ubranek tego nie zmieni.
Dzisiaj się odważyłam ,czas leci i po 2-3 rzeczy mogę już kupować bo ceny maleńkie. Ja po synku pooddawałam prawie wszystkie ubranka więc zakupy od zera robię
Dzisiaj się odważyłam ,czas leci i po 2-3 rzeczy mogę już kupować bo ceny maleńkie. Ja po synku pooddawałam prawie wszystkie ubranka więc zakupy od zera robię
azorek84
mama Amelii 2009
po amelkownie mam wszystko bo wiedzialam ze bedziemy "dorabiac" rodzenstwo dla niej ajesli bedzie chlopiec kolezanki mi tu pomoga maja mase ubranek ktore tez trzymaja a wiadomo taki malusi ludzik niewiele zniszczy i wiekszosc ubranek jak nowki sztukiale na 100% cos kupie sama bo sie nie powstrzymam ale to w odpowiednim czasie. mamy zamiar sie przeprowadzac i ja ma sporo gratow juz do zapbrania wiec po co sobie dokladac parcy
*PaMinka
Wdrożona(y)
A ja we wtorek razem z siostra zniosłam ze strychu karton maluteńkich ciuszków i aż się wzruszyłam że mój 4 letni syn był kiedyś taki malutki i już zostaly te ciuszki schowane w szafie i teraz do nich zaglądam
Na razie nic nie kupuje dopiero jak poznam płeć to mam nadzieje że zaszaleje na różowo
Na razie nic nie kupuje dopiero jak poznam płeć to mam nadzieje że zaszaleje na różowo
Bellka
Fanka BB :)
Uważam tak samo, dlatego jak tylko jestem na zakupach i wpadnie mi coś ładnego w oko to kupuję Narazie oczywiście neutralne kolory, ale chciała bym już znać płeć bo tyle pięknych ciuszków jest, ale większość typowo chłopięcych lub dziewczęcych.Ja też się bałam,ale z drugiej strony co mi to da???Co ma być to będzie i koniec ,kilka ubranek tego nie zmieni.
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
No ja mam taką wyprawkę upatrzoną w neutralnych kolorach, ale jeszcze poczekam troszkę
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja sie boje jeszcze kupowac - bo mowia ze za wczesnie lepiej nie kupowac rzeczy.
Ale siostra juz z 6-8 nmiesiecy temu zaczela mi kupowac rzeczy dla dzidzi [tak tak jeszcze zanim w ciaze zaszlam ]
Ale siostra juz z 6-8 nmiesiecy temu zaczela mi kupowac rzeczy dla dzidzi [tak tak jeszcze zanim w ciaze zaszlam ]
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
przegladam wlasnie spodnie ciazowe na ebayu i zastanawiam sie nad rybaczkami....mam dwa typy ale jedne sa waskie w lydce a co jak mi girasy opuchna??jak ja je zdejme z siebie??
BNWT SOUTH Little/Under-Bump Maternity Crop Jeans/Leggings/Capri 8-20 STRETCH | eBay
a drugie sa nieco szersze w lydce i tez sie zakochalam w nich normalnie:
MATERNITY TROUSERS 3/4 cropped pants white beige black | eBay
BNWT SOUTH Little/Under-Bump Maternity Crop Jeans/Leggings/Capri 8-20 STRETCH | eBay
a drugie sa nieco szersze w lydce i tez sie zakochalam w nich normalnie:
MATERNITY TROUSERS 3/4 cropped pants white beige black | eBay
Podziel się: