reklama
azorek84
mama Amelii 2009
malami25
Fanka BB :)
Wrócę jeszcze do tematu wózków. Wczoraj miałam okazję "pojeździć" trochę takim
WÓZEK ESPIRO ATLANTIC 3w1 +TORBA,+FOTELIK promocja (2192286917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jestem pod wielkim wrażeniem. Super się prowadzi i przede wszystkim ma dużą gondolkę i spacerówkę co dla mnie jest bardzo ważne, bo pewnie 2 letnie sezony dzidziuś będzie spał w wózeczku na podwórku. Widziałam w komisie za 300 zł był w świetnym stanie i zastanawiałam się czy już kupić, czy się jeszcze powstrzymać i żałuję że nie kupiłam. Dziś dzwoniłam do komisu i poszedł już wczoraj kurczę nie dziwię się, bo za naprawdę śmieszne pieniądze był. Ale nowy też majątku nie kosztuje
azorek84
Też go używałam w 1 ciąży i byłam megazadowolona.
WÓZEK ESPIRO ATLANTIC 3w1 +TORBA,+FOTELIK promocja (2192286917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jestem pod wielkim wrażeniem. Super się prowadzi i przede wszystkim ma dużą gondolkę i spacerówkę co dla mnie jest bardzo ważne, bo pewnie 2 letnie sezony dzidziuś będzie spał w wózeczku na podwórku. Widziałam w komisie za 300 zł był w świetnym stanie i zastanawiałam się czy już kupić, czy się jeszcze powstrzymać i żałuję że nie kupiłam. Dziś dzwoniłam do komisu i poszedł już wczoraj kurczę nie dziwię się, bo za naprawdę śmieszne pieniądze był. Ale nowy też majątku nie kosztuje
azorek84
Też go używałam w 1 ciąży i byłam megazadowolona.
Ostatnia edycja:
no ja ciążowych z h&m nie polecamMajtki h&m również mogę polecić :-) Co do typowo ciążowych to nigdy nie używałam więc nie mam pojęcia jak z nimi.
malami wózek miła moja kuzynka bardzo fajny gondolka super fotelik też aczkolwiek ona nie była zadowolona ze spacerówki i jej mała nie chciała w niej jeździć, wózek dostała od swojej ciotki i miała ten sam problem ze spacerówką ale ogólnie wózek mi się bardzo podoba a cena 300 zł bardzo okazyjna i mam nadzieje że się jeszcz trafi taka okazja....
a czy któraś ma jakieś doświadczenie z tym wózkiem
TAKO JUMPER X 3w1+GRATISY! 28x KOLOR MEGA ZESTAW!! (2189506333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. konkretnie mi chodzi o to jak to wygląda z nóżkami dziecka w spacerówce czy dziecku wygodnie szczególnie starszemu bo chyba będą straszakowi wisieć tak bezwładnie bedą, bardzo mi się podoba ten wózek no i cenowo też nie jest tak źle ale ta spacerówka mnie przeraża troszke
azorek84
mama Amelii 2009
nikola a czemu spacerowka cie przeraza??? ja z doswiadczenia wiem ze nie psrawdzaja sie siedzonka tzw kubelkowe-te co sie oparcie nie reguluje. dobre sa dla starszej dzidzki a taki maluszek sie gubi bardzo w takim siedzonku i dla mnie wyglada jakos tak niewygodnie a w tym tako co pokazalas jest regulowane oparcie i spoko jest tylko wyglada jakos tak dziwnie jak sie zakuska w te wszytskie spiworki co tam pokazali hihi
azorek84
mama Amelii 2009
mam w domu qinny i ma podbne cos na nozki reguluje sie tez i raczej nie ma problemow z ta czescia wozkalatwo sie czysci bo raczej dbaja o to zeby bylo latwe do umycia w takich miejscach
A ja mam po Amadeuszku taki pojazd i nawet jest nasz kolor mianowicie 10
EMJOT HITREEC + SUPER GRATISY!!!!!! (2218443527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
EMJOT HITREEC + SUPER GRATISY!!!!!! (2218443527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Marteczka23
Fan(ka)
obydwa wózki b.fajne jak dla mniepoprzednio chciałam kupić Atlantica ale wtedy nie dało się na nich montować fotelika a ja chciałam,więc kupiłam Bolder 4 Implast,nie do końca byłam zadowolona i mała mi b.szybko wyrosła z ich fotelika Bobbiway i po 4miesiącach sprzedałam i kupiłam Coneco V3 i tam była ta kubełkowa spacerówka na którą nie narzekałam do całość przechylało się tak do pozycji leżącej,a jak już dobrze siedziała to znowu ten sprzedałam i kupiłam parasolkę.
Podziel się: