reklama
azorek84
mama Amelii 2009
malami25
Fanka BB :)
Wrócę jeszcze do tematu wózków. Wczoraj miałam okazję "pojeździć" trochę takim
WÓZEK ESPIRO ATLANTIC 3w1 +TORBA,+FOTELIK promocja (2192286917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jestem pod wielkim wrażeniem. Super się prowadzi i przede wszystkim ma dużą gondolkę i spacerówkę co dla mnie jest bardzo ważne, bo pewnie 2 letnie sezony dzidziuś będzie spał w wózeczku na podwórku. Widziałam w komisie za 300 zł
był w świetnym stanie i zastanawiałam się czy już kupić, czy się jeszcze powstrzymać i żałuję że nie kupiłam. Dziś dzwoniłam do komisu i poszedł już wczoraj
kurczę nie dziwię się, bo za naprawdę śmieszne pieniądze był. Ale nowy też majątku nie kosztuje
azorek84
Też go używałam w 1 ciąży i byłam megazadowolona.
WÓZEK ESPIRO ATLANTIC 3w1 +TORBA,+FOTELIK promocja (2192286917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jestem pod wielkim wrażeniem. Super się prowadzi i przede wszystkim ma dużą gondolkę i spacerówkę co dla mnie jest bardzo ważne, bo pewnie 2 letnie sezony dzidziuś będzie spał w wózeczku na podwórku. Widziałam w komisie za 300 zł

azorek84
Też go używałam w 1 ciąży i byłam megazadowolona.
Ostatnia edycja:
no ja ciążowych z h&m nie polecamMajtki h&m również mogę polecić :-) Co do typowo ciążowych to nigdy nie używałam więc nie mam pojęcia jak z nimi.
malami wózek miła moja kuzynka bardzo fajny gondolka super fotelik też aczkolwiek ona nie była zadowolona ze spacerówki i jej mała nie chciała w niej jeździć, wózek dostała od swojej ciotki i miała ten sam problem ze spacerówką ale ogólnie wózek mi się bardzo podoba a cena 300 zł bardzo okazyjna i mam nadzieje że się jeszcz trafi taka okazja....
a czy któraś ma jakieś doświadczenie z tym wózkiem
TAKO JUMPER X 3w1+GRATISY! 28x KOLOR MEGA ZESTAW!! (2189506333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. konkretnie mi chodzi o to jak to wygląda z nóżkami dziecka w spacerówce czy dziecku wygodnie szczególnie starszemu bo chyba będą straszakowi wisieć tak bezwładnie bedą, bardzo mi się podoba ten wózek no i cenowo też nie jest tak źle ale ta spacerówka mnie przeraża troszke
azorek84
mama Amelii 2009
nikola a czemu spacerowka cie przeraza??? ja z doswiadczenia wiem ze nie psrawdzaja sie siedzonka tzw kubelkowe-te co sie oparcie nie reguluje. dobre sa dla starszej dzidzki a taki maluszek sie gubi bardzo w takim siedzonku i dla mnie wyglada jakos tak niewygodnie
a w tym tako co pokazalas jest regulowane oparcie i spoko jest tylko wyglada jakos tak dziwnie jak sie zakuska w te wszytskie spiworki co tam pokazali hihi

azorek84
mama Amelii 2009
mam w domu qinny i ma podbne cos na nozki reguluje sie tez i raczej nie ma problemow z ta czescia wozka
latwo sie czysci bo raczej dbaja o to zeby bylo latwe do umycia w takich miejscach

A ja mam po Amadeuszku taki pojazd i nawet jest nasz kolor mianowicie 10
EMJOT HITREEC + SUPER GRATISY!!!!!! (2218443527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
EMJOT HITREEC + SUPER GRATISY!!!!!! (2218443527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Marteczka23
Fan(ka)
obydwa wózki b.fajne jak dla mnie
poprzednio chciałam kupić Atlantica ale wtedy nie dało się na nich montować fotelika a ja chciałam,więc kupiłam Bolder 4 Implast,nie do końca byłam zadowolona i mała mi b.szybko wyrosła z ich fotelika Bobbiway i po 4miesiącach sprzedałam i kupiłam Coneco V3 i tam była ta kubełkowa spacerówka na którą nie narzekałam do całość przechylało się tak do pozycji leżącej,a jak już dobrze siedziała to znowu ten sprzedałam i kupiłam parasolkę.

Podziel się: