reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Majtki h&m również mogę polecić :-) Co do typowo ciążowych to nigdy nie używałam więc nie mam pojęcia jak z nimi.

reklama
wiec do cycorkow mialam z perfecta mama krem i super byl jak dla mnie:tak::-)
12970925252102.jpg

Wrócę jeszcze do tematu wózków. Wczoraj miałam okazję "pojeździć" trochę takim
WÓZEK ESPIRO ATLANTIC 3w1 +TORBA,+FOTELIK promocja (2192286917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jestem pod wielkim wrażeniem. Super się prowadzi i przede wszystkim ma dużą gondolkę i spacerówkę co dla mnie jest bardzo ważne, bo pewnie 2 letnie sezony dzidziuś będzie spał w wózeczku na podwórku. Widziałam w komisie za 300 zł:szok: był w świetnym stanie i zastanawiałam się czy już kupić, czy się jeszcze powstrzymać i żałuję że nie kupiłam. Dziś dzwoniłam do komisu i poszedł już wczoraj:wściekła/y: kurczę nie dziwię się, bo za naprawdę śmieszne pieniądze był. Ale nowy też majątku nie kosztuje:-D

azorek84
Też go używałam w 1 ciąży i byłam megazadowolona.

Ostatnia edycja:
Malami może jeszcze okazja Ci się natrafi.Czasami obserwowałam aukcje na allegro i za tyle też sprzedawali wózki.
A wózeczek ładny jest i jak jeszcze się fajnie prowadzi to już w ogóle superrr

Majtki h&m również mogę polecić :-) Co do typowo ciążowych to nigdy nie używałam więc nie mam pojęcia jak z nimi.
no ja ciążowych z h&m nie polecam
malami wózek miła moja kuzynka bardzo fajny gondolka super fotelik też aczkolwiek ona nie była zadowolona ze spacerówki i jej mała nie chciała w niej jeździć, wózek dostała od swojej ciotki i miała ten sam problem ze spacerówką ale ogólnie wózek mi się bardzo podoba a cena 300 zł bardzo okazyjna i mam nadzieje że się jeszcz trafi taka okazja....

a czy któraś ma jakieś doświadczenie z tym wózkiem
TAKO JUMPER X 3w1+GRATISY! 28x KOLOR MEGA ZESTAW!! (2189506333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. konkretnie mi chodzi o to jak to wygląda z nóżkami dziecka w spacerówce czy dziecku wygodnie szczególnie starszemu bo chyba będą straszakowi wisieć tak bezwładnie bedą, bardzo mi się podoba ten wózek no i cenowo też nie jest tak źle ale ta spacerówka mnie przeraża troszke

nikola a czemu spacerowka cie przeraza??? ja z doswiadczenia wiem ze nie psrawdzaja sie siedzonka tzw kubelkowe-te co sie oparcie nie reguluje. dobre sa dla starszej dzidzki a taki maluszek sie gubi bardzo w takim siedzonku i dla mnie wyglada jakos tak niewygodnie:baffled: a w tym tako co pokazalas jest regulowane oparcie i spoko jest tylko wyglada jakos tak dziwnie jak sie zakuska w te wszytskie spiworki co tam pokazali hihi

mam w domu qinny i ma podbne cos na nozki reguluje sie tez i raczej nie ma problemow z ta czescia wozka:tak:latwo sie czysci bo raczej dbaja o to zeby bylo latwe do umycia w takich miejscach

reklama
obydwa wózki b.fajne jak dla mnie:tak:poprzednio chciałam kupić Atlantica ale wtedy nie dało się na nich montować fotelika a ja chciałam,więc kupiłam Bolder 4 Implast,nie do końca byłam zadowolona i mała mi b.szybko wyrosła z ich fotelika Bobbiway i po 4miesiącach sprzedałam i kupiłam Coneco V3 i tam była ta kubełkowa spacerówka na którą nie narzekałam do całość przechylało się tak do pozycji leżącej,a jak już dobrze siedziała to znowu ten sprzedałam i kupiłam parasolkę.

Do góry