reklama
azorek84
mama Amelii 2009
mina widze ze zakupy udane:-) najbardziej mi sie podoba 1 sweterek 3 ta z dekoltem grrrrr i 4 :-) sliczne sa
Dziewczyny poratujcie -jakie kupujecie figi -bo ja już nie mam nerwów ,ubieram i po 3 minutach zrolowane pod brzuchem i gniotą ,jak diabli .-kupiłam z wysokim pasem i też klops
Macie jaką dobrą markę lub model ,bo jak tak dalej pójdzie to chyba będę chodzić bez:-).
Czekam na rady
Macie jaką dobrą markę lub model ,bo jak tak dalej pójdzie to chyba będę chodzić bez:-).
Czekam na rady
sandy ostatnio były w biedronce tanie jak barszcz 3 zł za 3 szt kupiłam zapaś 4 opakowań i są idealne bo są po brzuchem a ogólnie nie bardzo powycinane u mnie w biedronce jeszcze są w sprzedaży wiec sprawdź u siebie.... kupiłam też w H&m ciążowe za 39 zł i jestem nie zadowolona bo się rolują miałam w pierwszej ciązy takie wysokie ciązowe też byłam nie zadowolona czasem to co najtańsze to najlepsze
marand
pełna szczęścia
powiedz mi jak jakościowo te bluzeczki bo chce kupić 2 rzeczy od tej osoby i się tak zastanawiam, a i jeszcze jak rozmiarowo bo niby uniwersalny
i czy tą szaro-białą to tylko da się nosić tak jak na zdjęciu czy mozna zakryć ramiona tak aby nie było widać ramiączek od stanika (chodzi mi o to czy wtedy tez dobrze sie układa)
co do majtek to ja jeszcze żadnych specjalnych nie kupowałam, na razie chodzę w tych co mam chociaż przydałoby się kupić parę fig, bo większość w mojej szufladzie to stringi, a teraz jakoś figi polubiłam, także tez czekam na propozycje sprawdzonych modeli
Ostatnia edycja:
Dziewczyny poratujcie -jakie kupujecie figi -bo ja już nie mam nerwów ,ubieram i po 3 minutach zrolowane pod brzuchem i gniotą ,jak diabli .-kupiłam z wysokim pasem i też klops
Czekam na rady
ja polecam H&M. najtańsze nie są, ale są w niskim stanem, bez jakichś wymyślnych obszyć (nie kłują, ani się nie wrzynają).
a pomysł chodzenia bez też świetny! mąż będzie zachwycony ;-)
Bellka
Fanka BB :)
Ja noszę tylko bieliznę z h&m, zresztą mam zalecenie od gina żeby używać tylko bawełnianej bielizny. No i te z H&m mogę naprawdę polecić, co prawda używam tylko jednego modelu, bodajże hipster się nazywa, ale dla mnie to najwygodniejsza bielizna.
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
sandy - ja ciążowe gatki kupowałam canpola w auchan - pod brzuch albo takie wielkie na brzuch ( to na zimę miałam ) i sobie chwalę, kosztują niewiele ( coś ok 14 zł chyba ), są 100% bawełniane
marand - ja te bluzki kupiłam już ponad rok temu ( bez rękawów i z krótkim ) w poprzedniej ciąży i teraz też w nich nadal chodzę ładnie się rozciągają i dopasowują do objętości. Szarą można albo naciągnąć na ramiona i widać ramiączka albo nie i wtedy jest taka nieduża łódeczka ale ramiączek nie widać.
Rozmiar uniwersalny spokojnie do duużej L jak nie do XL starcza.
marand - ja te bluzki kupiłam już ponad rok temu ( bez rękawów i z krótkim ) w poprzedniej ciąży i teraz też w nich nadal chodzę ładnie się rozciągają i dopasowują do objętości. Szarą można albo naciągnąć na ramiona i widać ramiączka albo nie i wtedy jest taka nieduża łódeczka ale ramiączek nie widać.
Rozmiar uniwersalny spokojnie do duużej L jak nie do XL starcza.
reklama
Podziel się: