reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Dziewczyny poratujcie -jakie kupujecie figi -bo ja już nie mam nerwów ,ubieram i po 3 minutach zrolowane pod brzuchem i gniotą ,jak diabli .-kupiłam z wysokim pasem i też klops
Macie jaką dobrą markę lub model ,bo jak tak dalej pójdzie to chyba będę chodzić bez:-).
Czekam na rady

sandy ostatnio były w biedronce tanie jak barszcz 3 zł za 3 szt kupiłam zapaś 4 opakowań i są idealne bo są po brzuchem a ogólnie nie bardzo powycinane u mnie w biedronce jeszcze są w sprzedaży wiec sprawdź u siebie.... kupiłam też w H&m ciążowe za 39 zł:baffled: i jestem nie zadowolona bo się rolują miałam w pierwszej ciązy takie wysokie ciązowe też byłam nie zadowolona czasem to co najtańsze to najlepsze

powiedz mi jak jakościowo te bluzeczki bo chce kupić 2 rzeczy od tej osoby i się tak zastanawiam, a i jeszcze jak rozmiarowo bo niby uniwersalny
i czy tą szaro-białą to tylko da się nosić tak jak na zdjęciu czy mozna zakryć ramiona tak aby nie było widać ramiączek od stanika (chodzi mi o to czy wtedy tez dobrze sie układa)

co do majtek to ja jeszcze żadnych specjalnych nie kupowałam, na razie chodzę w tych co mam chociaż przydałoby się kupić parę fig, bo większość w mojej szufladzie to stringi, a teraz jakoś figi polubiłam, także tez czekam na propozycje sprawdzonych modeli

Ostatnia edycja:
Dziewczyny poratujcie -jakie kupujecie figi -bo ja już nie mam nerwów ,ubieram i po 3 minutach zrolowane pod brzuchem i gniotą ,jak diabli .-kupiłam z wysokim pasem i też klops
Macie jaką dobrą markę lub model ,bo jak tak dalej pójdzie to chyba będę chodzić bez:-).
Czekam na rady

ja polecam H&M. najtańsze nie są, ale są w niskim stanem, bez jakichś wymyślnych obszyć (nie kłują, ani się nie wrzynają).
a pomysł chodzenia bez też świetny! mąż będzie zachwycony ;-)

Ja noszę tylko bieliznę z h&m, zresztą mam zalecenie od gina żeby używać tylko bawełnianej bielizny. No i te z H&m mogę naprawdę polecić, co prawda używam tylko jednego modelu, bodajże hipster się nazywa, ale dla mnie to najwygodniejsza bielizna.

sandy - ja ciążowe gatki kupowałam canpola w auchan - pod brzuch albo takie wielkie na brzuch ( to na zimę miałam ) i sobie chwalę, kosztują niewiele ( coś ok 14 zł chyba ), są 100% bawełniane :)

marand - ja te bluzki kupiłam już ponad rok temu ( bez rękawów i z krótkim ) w poprzedniej ciąży i teraz też w nich nadal chodzę :) ładnie się rozciągają i dopasowują do objętości. Szarą można albo naciągnąć na ramiona i widać ramiączka albo nie i wtedy jest taka nieduża łódeczka ale ramiączek nie widać.
Rozmiar uniwersalny spokojnie do duużej L jak nie do XL starcza.

reklama
Do góry