reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

mam fotke z wlosami ale smiesznie jakos wyszla ciemno tak i widac kolorystycznie roznice:baffled: a siadlam prosto pod zarowa zeby lesze swiatlo bylo :confused2:moje wlosy sa bardzo krotkie mialam sciete asymetrycznie teraz nieco odrosly i pare kikutkow siega za ucho reszta tam co za lopatki styka to te dopiete. spinek nie widac swietnie sie chowaja:-)
Photo1042.jpg

reklama
azorek fajnie też bym chciała takie długie, ale chyba trochę widać różnice ? przynajmniej na fotce

troche widac ale te kupilam zeby sie wprawic nieco w dopinaniu wlosow heheh wystraczy ze swoje przefarbuje za miesiac i bedzie git:tak: zdjecie bylo robione przed podzieciem teraz sa tak za lopatki:-) byly za dlugie do moich wlosow i koncowki to takie straczki tylko wisaily wiec scielam je

Dziewczyny jak dobrze pamiętam to któraś z was sprzedaje ubranka dziecięce przez internet ? Tylko nie pamiętam która :baffled: pomóżcie

znow przelazilam allegro i znalazlam pare bluzeczek ktore chce kupic:
CIĄŻOWA TUNIKA Z BOLERKIEM* kratka* SUPER** KOLORY (2200790073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a tu sie zastanawiam nad kolorem bialym lub popielatym hmmmm ciezki zgryz:
LUŹNY KARDIGAN SWETER KIMONO MODNE KOLORY KAYAH (2182361217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

mam plaszczyk zimowy ale juz mi w nim zacieplo jak wypne podpinke to skolei sama szmatka zostaje i ciut za zimno jeszcze wiec szukalam czegos pomiedzy szmatka a kozuchem znalazlam parkę z miss sixty na sporej przecenie bo ze 190Ł na 50Ł przeceniona i sie nad nia zastanawiam:
21902163_500x500_1.jpg

Ostatnia edycja:
Ja od paru dni chodzę po sklepach i szukam czegoś ciekawego. Przez internet boję się zamawiać, wolę mierzyć. Niektóre ciuszki wyglądają super na wieszaku a na mnie porażka:) Byłam w C&A bo tam jest dział ciążowy i się zwiodłam- albo wszystkie byłyście tam przede mną albo w Katowicach kiepsko z zaopatrzeniem:-( Parę razy przy okazji ciąży siostry byłam w tym sklepie tylko w Krakowie w Warszawie a teraz też i w Kielcach i wybór był spory a tutaj klęska. Pani powiedziała że mam przyjść w piątek, może coś będzie.
Znalazłam dzisiaj w necie sklep z odzieżą ciążową w centrum, byłam i nie znalazłam w realu:) Pod 17 miał być- 15 i 19 zlokalizowałam a 17 brak:szok:
Zrezygnowana wracałam do domu a tu ogromny SH. Nie lubię jakoś nie mogę się odnaleźć, próbowałam parę razy ale nigdy nic nie znalazłam dla siebie a tam nawybierałam trochę chociaż ostatecznie kupiłam spodnie- jeansy nie ciążowe ale dużo luźniejsze i bardzo elastyczne więc na 2 msc myślę że wystarczą i fajną bluzeczkę z mega dekoltem, Ukochany od razu ucieszył się na cycory:-D
Tak więc humor całkiem dobry. A i dodam że była jakaś promocja 30 % taniej i zapłaciłam uwaga 38,50- za wszystko.

reklama
przyszły moje wylicytowane bluzeczki :)
DSC_0001.jpg DSC_0004.jpg DSC_0006.jpg DSC_0008.jpg DSC_0010.jpg DSC_0012.jpg DSC_0013.jpg DSC_0015.jpg DSC_0018.jpg

jeszcze jedna czarna zapomniałam zdjęcie zrobić.. mąż mi później pstryknie bo zajęty..
wszystkie pasują. z przesyłka zapłaciłam 81zł czyli 8,10 zł jedna wyszła!
teraz jeszcze buciki do tego i jakieś eleganckie spodnie

Do góry