hej, a jak kupujecie biustonosze to liczycie obwód taki jak macie normalnie tylko miseczka wieksza? bo mi obwód w ciazy sie o 1 roz zwiekszyl i miska tez o jeden. I nie wiem jak sie przygotowac? wystarczy jak kupie miskę G (normalnie F) czy jeszcze zwieszyć? W tym temacie durna strasznie jestem.. http://mxf02.bbstatic.pl/images/smilies/square/laugh.gif śliczne macie te zakupy!!! Ja byłam 2 sob na targu zobaczyc czy maja jakies koszule i oczywiście mieli - te z allego z misiami, kotkami i bocianami.... za 25 zł. ale na wielkie szczescie jedna babeczka miała bardzo fajne, takie normalne, "dorosłe" koszule i za bagatela 16 zl. tylko nie kupiłam, bo miała 1 w małym rozmiarze i za tydz. bede pytac. http://mxf02.bbstatic.pl/images/smilies/square/p.gif Planuje kupic 2 do szpitala i chyba starczy..
reklama
erde
Szczęśliwa Mama :]
badaba, miskę zamówiłam na taki obwód jak mam teraz, a obwód pod biustem mniejszy - jak nie wróci do wcześniejszego rozmiaru, to zawsze przedłużki można użyć. Ale nie wiem czy to ok, bo jeszcze zamówienie nie przyszło i nie miałam okazji sprawdzić.
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mimii fajne koszule, tylko zastanawia mnie miejsce na brzuch w czasach karmienia ;-)
Malinova podoba mi się ta koszulka na ramiączkach, masz jakieś opinie jak się to sprawdza w życiu?

Malinova podoba mi się ta koszulka na ramiączkach, masz jakieś opinie jak się to sprawdza w życiu?
Mama-1222
Wdrożona(y)
JA jeden mam w obwodzie na teraz a resztę wziełąm taką jak przed ciążą. I miski tez mam różne. Jak już karmiłam to mój biust wrócił do poprzedniego rozmiaru był tylko pełniejszy trochę. Ale każdy ma inaczej.
jestem na etapie ciuszków i znalazłam coś takiego Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a wrzucam, bo ilość za tę cenę jest naprawdę imponująca - w tesco po przecenie 3 pajace kosztują ok 35zł
moze komus sie przyda
Ja kupowałam i od tego sprzedawcy na Allegro i w Tesco te pajace (2 różne rozmiary...i w Tesco po przecenie kosztują tyle samo co na Allegro...jeśli ktoś nie musi płacić za przesyłkę (tak jak ja bo sprzedawca z Krk) to bardziej opłacało kupić na Allegro...tylko z tego co wiem w Tesco już nie ma tej przeceny.....
erde
Szczęśliwa Mama :]
Właśnie wróciłam z Tesco i przecena jest, ale ograniczona, tzn. takie ubranka normalne są w standardowych cenach (a widziałam wcześniej, że były obniżone), ale bielizna niemowlęca nadal przeceniona.tylko z tego co wiem w Tesco już nie ma tej przeceny.....
reklama
Podziel się: