reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

hej, a jak kupujecie biustonosze to liczycie obwód taki jak macie normalnie tylko miseczka wieksza? bo mi obwód w ciazy sie o 1 roz zwiekszyl i miska tez o jeden. I nie wiem jak sie przygotowac? wystarczy jak kupie miskę G (normalnie F) czy jeszcze zwieszyć? W tym temacie durna strasznie jestem.. http://mxf02.bbstatic.pl/images/smilies/square/laugh.gif śliczne macie te zakupy!!! Ja byłam 2 sob na targu zobaczyc czy maja jakies koszule i oczywiście mieli - te z allego z misiami, kotkami i bocianami.... za 25 zł. ale na wielkie szczescie jedna babeczka miała bardzo fajne, takie normalne, "dorosłe" koszule i za bagatela 16 zl. tylko nie kupiłam, bo miała 1 w małym rozmiarze i za tydz. bede pytac. http://mxf02.bbstatic.pl/images/smilies/square/p.gif Planuje kupic 2 do szpitala i chyba starczy..

reklama
badaba, miskę zamówiłam na taki obwód jak mam teraz, a obwód pod biustem mniejszy - jak nie wróci do wcześniejszego rozmiaru, to zawsze przedłużki można użyć. Ale nie wiem czy to ok, bo jeszcze zamówienie nie przyszło i nie miałam okazji sprawdzić.

Mimii fajne koszule, tylko zastanawia mnie miejsce na brzuch w czasach karmienia ;-):-D
Malinova podoba mi się ta koszulka na ramiączkach, masz jakieś opinie jak się to sprawdza w życiu?

JA jeden mam w obwodzie na teraz a resztę wziełąm taką jak przed ciążą. I miski tez mam różne. Jak już karmiłam to mój biust wrócił do poprzedniego rozmiaru był tylko pełniejszy trochę. Ale każdy ma inaczej.

Dziewczyny,dobijacie mnie tymi walizkami-ja jeszcze w polu,musze sie za to zabrac. kupilam za to pajacyk na wyjscie ze szpitala i na spacery,czekam az do mnie dotrze:)

Załączniki

• polarowy-pajacyjk.jpg
    polarowy-pajacyjk.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 98
debi piękny. Jak jeszcze wrzucicie tu kilka takich ciuszków to sama pobiegnę do sklepu i coś kupię. A miałam się opanować ;-)

Badaba kup z takim obwodem jaki miałaś przed ciążą i dokup na wszelki wypadek przedłużkę. Jak zrzucisz kilogramy po porodzie to stanik Ci będzie dalej służył - tak mi doradziły dziewczyny w sklepie :tak:

jestem na etapie ciuszków i znalazłam coś takiego Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a wrzucam, bo ilość za tę cenę jest naprawdę imponująca - w tesco po przecenie 3 pajace kosztują ok 35zł
moze komus sie przyda

Ja kupowałam i od tego sprzedawcy na Allegro i w Tesco te pajace (2 różne rozmiary...i w Tesco po przecenie kosztują tyle samo co na Allegro...jeśli ktoś nie musi płacić za przesyłkę (tak jak ja bo sprzedawca z Krk) to bardziej opłacało kupić na Allegro...tylko z tego co wiem w Tesco już nie ma tej przeceny.....

tylko z tego co wiem w Tesco już nie ma tej przeceny.....
Właśnie wróciłam z Tesco i przecena jest, ale ograniczona, tzn. takie ubranka normalne są w standardowych cenach (a widziałam wcześniej, że były obniżone), ale bielizna niemowlęca nadal przeceniona.

reklama
Do góry