reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Dziękuję dziewczyny za odp., wygląda na to, że to indywidualna kwestia i dopóki nie spróbuję to się nie dowiem:baffled:
Ale znalazłam na Allegro coś takiego, elektryczny, ale w ludzkiej cenie i pasują do niego butelki Avent:
LAKTATOR ELEKTRYCZNY SISI SENSUAL | HIT NOWOŚĆ WWA (2467240154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Szukałam opinii w Internecie, ale znalazłam na różnych forach tę samą wypowiedź - słowo w słowo, więc podejrzewam, że może nie być autentyczna.

reklama
Emotion-ubranka śliczne i nie dziwię się,że z rozmiarami tak szalejesz,skoro masz okazję. Wszystko się doleży i będzie jak ulał zanim się obejrzysz. Ja tylko nie rozumiem po co Ci letnie kompleciki z kapelusikami albo spodenkami i bluzeczkami na ramiączka na 0-3 i 12-18 przecież to zima wypada
Emotion pamiętam jak długo nie mogłaś sie przełamać do zakupów a teraz szalejesz kobieto szalejesz. Tylko faktycznie pewnie nie wszystko uda Ci się wykorzystać. Dzieci różnie rosną
emotion poszalalas ale serio jak polcia zauwazyla masz sporo letnich ubranek .. w sumie bodziak na dlugi rekaw podspod i rajtki cieplejsze i powinno byc ok
ja tak z amelkowna szalalam zakupowo nie liczac kiedy zima kiedy lato isporo ubranke lezalo odlogiem
Kobitki ale NAPRAWDE WBREW POZOROM, nie mam tak duzo na pierwsze miesiace.
0-3 glownie mam body kaftaniki polspiochy i pajacyki,
doslownie kilka rzeczy na wyjscie;
moze 2-3 sukienki jakis dresik czy komplecik spodnie + bluza, tak samo na 3-6 miechow
Wiecej kupilam na 9-12, 12-18: te drugie letnie niby,
ale tak jak mowi azorek: body z dlugim + rajtuski: do tego sweterek i bedzie.

Patrze tez na pogode:
Zime mamy tutaj raz na jakis czas - i trwac nie trwa piorunujaco dlugo,
na codzien jak 'zimno jest' to [sobie] ubieram podkoszulek i bluze - nawet kurtki nie trzeba.
Tutaj [w Irlandii] to nawet konkretnych por roku nie ma, wszystko takie nijakie.

Narazie zreszta zakupow koniec - bo musze lezec, moze juz z dzidziolkom sie wybiore w listopadzie/grudniu :D
?Jedyna rzecz jakiej nie mam to kombinezon jakis na jesien ta, ale to kupi mi siostra jak juz sie dzidziolka urodzi :D

ja mam laktator aventu i sobie go chwale. Znajoma w szpitalu maiala medela elektryczna gdyby nie byla taka droga to pewenie bym ja kupila. Ale wlaściwie co kobieta to rozna opinia moja kolezanka zachwal lakta taka zwykla za 9 zl.

Ja do mojego aventu moge od razu butelek dolaczyc lub pojemniki do przechowywnia. Wiec mi bardziej to odpowiada.

odwiedzil mnie dzis listonosz i dostalam sliczny kombinezon na maluszka i dwie szt body, pieluszki huggis i tetrowe.\

tak wiec pozostaje mi tylko kupic jeszcze kosmetyki do kapieli ale to w przyszlym miesiacu.
Mam takie pytanie odnosnie oslonek na piersibo powiem szczesze nie wiem jaki rozm mam wybrac, 80C nosze i nie wiem czy S czy M.

603410_3702884735613_1210013947_n.jpg
kombinezon taki

laktator mam taki sam jak pokazaujesz wiec Polecam

http://allegro.pl/gluck-posciel-drukowana-marine-700-3cz-i2522336420.html a posciel bede taka kupowac, na zywo wyglada duzo lepiej

Ostatnia edycja:
A sama jak jogurt je, to też do filiżanki przekłada?:eek:

Właśnie nabyłam drogą kupna (bez wychodzenia z domu, czyli tak jak lubię najbardziej) coś dla siebie:
Uśmiałam się z jogurtu :-D
Buciki ładne i najważniejsze, że nabyłaś drogą kupna ;-)
Co myślicie o tym wózku i tej kolorystyce? Powiem szczerze im bliżej zakupów tym większy mam mętlik:tak:Zobacz załącznik 489729
Podoba mi się! Bardzo :-)
Arwen kombinezon i pościel spoko :-)

reklama
arwen, mam taki sam kombinezon (a nawet dwa), tylko jeden żółty, a drugi zielony. Oba kolory takie, że dają po oczach, ale co tam, dostałyśmy od rodziny i w głębokim wózku nie będzie za bardzo widać;-)
Zobacz załącznik 489757

Mamba, wózek prześliczny, ale moja praktyczna natura mówi zdecydowane NIE gładkim białym elementom tapicerki:sorry:

Do góry