reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Mamba R brat ma taka torbe i ona nie jest duza. Wydaje mi sie ze sie nie spakujesz.
Przeciez trzeba ze 2 reczniki miec, koszule, ubranka, pieluchy i wklady dla nas. To spore rzeczy sa

anć mam taka walizke, fajne sa i dosc stabilne mam duza i mala [duza mi uszkodzili niestety na lotniksu niedawno :(]

A oto moje zakupki z przed kilku dni: wtedy co mialam wrzucac ale nie bylam w stanie wstac z wyrka zeby fotke zrobic :D
Tylko kilka drobiazgow :D
CZAPECZKA:Zobacz załącznik 481311
SKARPETUSIE I OPASKA NA REKEZobacz załącznik 481312
SKARPETUSIOWE BUTYZobacz załącznik 481313
-------------------------------------------------------------------------------
+ KAFTANIKI Z ALLEGRO [zamowienie z 2 tyg temu ale wtedy fotek nie moglam dodac]:
62 cm: Zobacz załącznik 481314 68 cm: Zobacz załącznik 481315

BODY [lilipucie] Zobacz załącznik 481322 [te nie sa biale jak sie wydaje tylko maja wzor]Zobacz załącznik 481323
PAJACYKI [lilipucie] Zobacz załącznik 481324
PAJACYKI WELUROWE [lilipucie:D]Zobacz załącznik 481325Zobacz załącznik 481326
TAKI KOMPLET STARTOWY [7DMIOPAK]Zobacz załącznik 481327Zobacz załącznik 481328Zobacz załącznik 481329Zobacz załącznik 481330
[4ry fotki dodane bo na pierwszej niewyraznie widac wiec 1rwsza pokazuje komplet a 2, 3 , 4 bardziej szczegolowo elementy]
SWETEREK: 0-3 miesiacaZobacz załącznik 481331

SUKIENECZKI 0-3 MIESIACE: Zobacz załącznik 481334Zobacz załącznik 481335
KOMPLET 3-6 MIESIECYZobacz załącznik 481336
DRESIK: [6-9miesiecy]Zobacz załącznik 481337Zobacz załącznik 481338
DRESIK: [3-6 miesiecy] Zobacz załącznik 481339 zastanawialam sie czy kupowac - bo malo dziewczeco wyglada, ale przeciez nie bedzie mi cora tylko w rozowym chodzic przeciez
KURTECZKA: 6-9 misiecy- tak na wiosne Zobacz załącznik 481340Zobacz załącznik 481341 [zdjecie nie oddaje kolorku, niby czerwony widac ale jest taka jakby rozowawa - malinowa?

krak,sonka śliczne zakupy :-)

emotion ty też widzę dajesz czadu :-)

Ja już nie ma dylematu co do łóżeczka bo wczoraj kupiliśmy używane w Tychach :-) trzeba go tylko lekko oszlifować bo ma odpryski i pomalować na nowo :-) o takie :
Łóżeczko drewno KLUPŚ Radek VII kolor teak tanio! (2449835023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziewczęta a jakie wy macie materace do łóżeczek bo są piankowe,kokosowe i jakieś tam jeszcze inne cuda które są najlepsze? to co dostaliśmy razem z łóżeczkiem to piankowy nowy nieużywany ale nie wiem czy piankowe są dobre :sorry:

anć super ten kosz chyba też zaczne polować w srodku nocy na takie okazje :-D;-)

reklama
Ale szaleństwa zakupowe :tak: super ciuszki kupiłyście.
Mamba_2008 ja mam taką torbę, ale niestety urwało mi się jedno ucho... :sorry: i trochę ciężko z niej teraz korzystać, ale tak czy ianzcej byłam z niej baaaaaaaaaaaardzo zadowolona. Ale nie wiem czy się w nią zapakujesz bo nawet nie mam pojęcia ile rzeczy będzie do zabrania do szpitala :sorry:
Ja przez weekend kupiłam tylko przez przypadek 3 śliniaczki i w końcu przyszedł do mnie fotelik z bazą i wózek :-D Jestem mega szczęśliwa :-D

Do góry