reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Hehehe ja dziś mało co w nocy tez bym odpaliła allegro bo zasnać nie mogłam:-D

A ja mam takie pytanko.
Kocyk z mikrofibry czy akrylowy- który lepszy??

Ja miałam z mikrofibry i jest mięciutki, ale na zimę moze lepszy akrylowy?

Coraz wiecej zakupów oznacza ze coraz blizej ten wielki dzien:-D spotkania z maluchami.

Mi się kiedys turystyczne łóżeczka bardzo nie podobały. Drewniana klasyka to jest to.
Na dzien dzisiejszy będziemy mieli drewniane (dostaniemy od koleżanki M z pracy), kołyskę (pozyczoną od koleżanki) i turystyczne (jeszcze po Hankowe). MYślę że wszystkie będą wykorzystane:tak:. Kołyska póki co będzie w sypialni, łóżeczko drewaniane u dziewczyn w pokoju, a turystyczne słuzy potem jako kojec, na wszelkie wyjazdy i w momencie jak już dziecko kombinować zaczyna za dużo z nóżkami itp. Każda opcja ma jakies plusy i minusy.

ja tez nie zgodze sie ze nie ma znaczenia miedzy lozeczkami. Mialam doswiadczenia i z jednym i drugim i jest roznica. Moj Kuba w drewniany spal ponad 4 lata i nigdy jakis wielkich guzow nie bylo. On sie strasznie wiercil i slyszalam ze uderzal w szczebelki ale jakos go to nie budzilo.

Kaka o to dalas zagadke. Musze zobaczyc jakie ja mam bo szczerze to nawet nie zwracalam na to uwagi

Anc gratuluje zakupu

anć - piękny, ja też kupiłam taki kosz tylko z nieco inna pościelą, a jaki masz stelaż - statyczny czy z kołyską ?

ja również miałam łóżeczko zwykłe i turystyczne - w celach turystycznych (mimo, że tez wkładałam do niego materacyk jak do zwykłego łóżeczka) , Majka o szczebelki się nie obijała i nie miała guzów, miałam osłonkę na całe łóżeczko i bardzo sobie chwalę - teraz dostałam kilka kompletów z krótkimi osłonkami, ale kupie sobie taki długi uniwersalny ochraniacz na allegro i będzie ok.
a z łóżeczka turystycznego jestem bardzo zadowolona, ale tylko na wyjazdach - u mnie sprawdziło się zgodnie ze swoją główną funkcją :-)

anć jest piękny!! Idealny :-) A maskotki z karuzeli wspaniałe! Zobacz załącznik 481163

Godz. 3:58
Zobacz załącznik 481162

Luby wrócił z pracy i mnie obudził więc w oczekiwaniu aż on się wymoczy w wannie posiedziałam na allegro :-).

anć - piękny, ja też kupiłam taki kosz tylko z nieco inna pościelą, a jaki masz stelaż - statyczny czy z kołyską ?
Stelaża brak, ale dla mnie zero problemu, bo kosz był mi potrzebny żeby Mania mogła ze mną czasem spać w łóżku, a żebym się nie bała, że ją zgniotę :-D. Poza tym będzie w nim pewnie sypiać u babci i to też bez stelaża się uda. Kosz na tej aukcji był tańszy właśnie dlatego, że stelaża brak- bo stan niemal idealny.
Tak na co dzień malutka będzie spać w kołysce, którą dostajemy od mojego brata, a później w łóżeczku z tego samego źródła. Tak naprawdę chyba kupiłam go trochę dla kaprysu :-D.

anć..szacun za godzinę robienia zakupów.. i takich fajnych zakupów..

ja to jestem w szoku ile wy rzeczy macie..
ja muszę powoli robić listę i w sierpniu planuję już mieć walizkę spakowaną..

reklama
Do góry