reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Eliana, zakupy po prostu mega :-) a zielony szlafrok, bluza i dresik/piżamka (?) wymiatają. Mój Olek ma podobne bo uwielbia zielony kolor i dinozaury/krokodyle :-)

Eliana, super! Pajace skąd masz? Tzn. z jakiegoś sklepu czy upolowane używki? Bardzo mi się podobają kolory, takie żywe:-)

Eliana, piękne ciuszki :tak: Na jaki one są miesiąc? 3-6?
W sumie to wszystkie ubranka jakie kupowałam to na rozmiar 62, może ze dwie sztuki mam na 56. Po wywiadzie przeprowadzonym u mam jakoś nie nastawiam się na małą dzidzię ;-) Ja z siostrą miałyśmy 60 i 62 jak się urodziłysmy, a mój K. jak się urodził miał 58, wiec wolę większe ciuszki kupić ;-) Ale zobaczymy jak to będzie zawsze mniejsze kilka sztuk mogę w ostatniej chwili dokupić. Szlafrok jest w rozmiarze 74, bluza krokodyl 68. Komplety ogrodniczki z bluzeczką na 74, zobaczymy czy będa pasować, ale aż szkoda było nie kupić bo na wyprzedaży w PEPCO jeden komplet kosztował 4,99 :tak: Zielony pajacyk z żółwikiem dostałam i jest na rozmiar 74, a buciki PUMY są najmniejsze jakie były bo takie zachciał mąż :-D

malinova fajne sa te śliniaki i zupełni przypadkowo na nie trafiłam w Biedronce
mimii no ja też nie mogłam się oprzeć tym krokodylom chociaż jestem straszną kociarą i była bluza z tygryskiem to krokodyl wygrał :tak:
erde pajace w większości z wyprzedaży w SMYKU

Ostatnia edycja:
Eliana super ubranka. A buciki super. Ja też sobie pumy dla córci upatrzyłam na outlecie, są tam sporo tańsze i ogromny wybór, no ale to drugi koniec miasta i nigdy mi nie po drodze.

Eliana super ubranka. A buciki super. Ja też sobie pumy dla córci upatrzyłam na outlecie, są tam sporo tańsze i ogromny wybór, no ale to drugi koniec miasta i nigdy mi nie po drodze.
Ja też nie kupiłam w sklepie Pumy bo ceny mieli zaporowe :no: Kupiłam nowe na Allegro chyba za 59 zł.

Ptyska, Elina cudenka zakupilyscie

ja mam takie male buty PUMY po kubie, dostal od R brata jak sie urodzil. Cudne są. Rozmiar taki ze Kuba w nich ok 5 m-cy juz chodzil wiec na wiosne beda w sam raz

Ostatnia edycja:
reklama
a zapomnialam Eliana ten pierwszy komplecik to ze Smyka prawda. Tzn oddzielnie byly spiochy i bluzeczka. Byl jeszcze inny. Juz mialam oba w reku i potem pomyslalam ze taka bluzeczka sie moze podciagac na pleckach przy polspiochal. Ze do spiochow byla by lepsza.
I dlatego wzielam pajace i body plus polspiochy. Glownie takie zestawy mam i bede dokupowac.
A bluzeczki to do dzinsow, na wyjscia.

Do góry