reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Eliana, zakupy po prostu mega :-) a zielony szlafrok, bluza i dresik/piżamka (?) wymiatają. Mój Olek ma podobne bo uwielbia zielony kolor i dinozaury/krokodyle :-)

Eliana, super! Pajace skąd masz? Tzn. z jakiegoś sklepu czy upolowane używki? Bardzo mi się podobają kolory, takie żywe:-)

Eliana, piękne ciuszki :tak: Na jaki one są miesiąc? 3-6?
W sumie to wszystkie ubranka jakie kupowałam to na rozmiar 62, może ze dwie sztuki mam na 56. Po wywiadzie przeprowadzonym u mam jakoś nie nastawiam się na małą dzidzię ;-) Ja z siostrą miałyśmy 60 i 62 jak się urodziłysmy, a mój K. jak się urodził miał 58, wiec wolę większe ciuszki kupić ;-) Ale zobaczymy jak to będzie zawsze mniejsze kilka sztuk mogę w ostatniej chwili dokupić. Szlafrok jest w rozmiarze 74, bluza krokodyl 68. Komplety ogrodniczki z bluzeczką na 74, zobaczymy czy będa pasować, ale aż szkoda było nie kupić bo na wyprzedaży w PEPCO jeden komplet kosztował 4,99 :tak: Zielony pajacyk z żółwikiem dostałam i jest na rozmiar 74, a buciki PUMY są najmniejsze jakie były bo takie zachciał mąż :-D

malinova fajne sa te śliniaki i zupełni przypadkowo na nie trafiłam w Biedronce
mimii no ja też nie mogłam się oprzeć tym krokodylom chociaż jestem straszną kociarą i była bluza z tygryskiem to krokodyl wygrał :tak:
erde pajace w większości z wyprzedaży w SMYKU

Ostatnia edycja:
Eliana super ubranka. A buciki super. Ja też sobie pumy dla córci upatrzyłam na outlecie, są tam sporo tańsze i ogromny wybór, no ale to drugi koniec miasta i nigdy mi nie po drodze.

Eliana super ubranka. A buciki super. Ja też sobie pumy dla córci upatrzyłam na outlecie, są tam sporo tańsze i ogromny wybór, no ale to drugi koniec miasta i nigdy mi nie po drodze.
Ja też nie kupiłam w sklepie Pumy bo ceny mieli zaporowe :no: Kupiłam nowe na Allegro chyba za 59 zł.

Ptyska, Elina cudenka zakupilyscie

ja mam takie male buty PUMY po kubie, dostal od R brata jak sie urodzil. Cudne są. Rozmiar taki ze Kuba w nich ok 5 m-cy juz chodzil wiec na wiosne beda w sam raz

Ostatnia edycja:
reklama
a zapomnialam Eliana ten pierwszy komplecik to ze Smyka prawda. Tzn oddzielnie byly spiochy i bluzeczka. Byl jeszcze inny. Juz mialam oba w reku i potem pomyslalam ze taka bluzeczka sie moze podciagac na pleckach przy polspiochal. Ze do spiochow byla by lepsza.
I dlatego wzielam pajace i body plus polspiochy. Glownie takie zestawy mam i bede dokupowac.
A bluzeczki to do dzinsow, na wyjscia.

Do góry