reklama
K
krak8686
Gość
Malinova - sa dwie wersje, Mini i "normalna"
- wymiary tippitoes mini wanienki to: wysokosc 23cm, szerokosc 40cm i dlugosc 63cm
- wymiary standardowej wanienki: wysokosc 29cm, szerokosc 50cm i dlugosc 79cm
No i ta mini bath to w zasadzie TYLKO dla noworodka ja specjalnie szukalam takiej maluskiej, bo te "zwykle" chociaz starczaja potem na dluzej, to dla maniunich noworodkow sa jednak za duze wg mnie
- wymiary tippitoes mini wanienki to: wysokosc 23cm, szerokosc 40cm i dlugosc 63cm
No i ta mini bath to w zasadzie TYLKO dla noworodka ja specjalnie szukalam takiej maluskiej, bo te "zwykle" chociaz starczaja potem na dluzej, to dla maniunich noworodkow sa jednak za duze wg mnie
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Jutrzenka po ile ma byc ten płyn?
po 19,50
erde
Szczęśliwa Mama :]
Erde - ja lubie "mocne" kolory, wzory i kontrasty, a wrecz niecierpie baby blue i baby pick aaaa wlosy idzie powyrywac, chociaz to tylko moja osobista opinia, poza tym tez sie w Dominikowej kolekcji znajdzie kilka ubranek w baby blue eh
I tu się z Tobą zgadzam, wielu rzeczy, które miałam w ręku, ostatecznie nie kupiłam właśnie ze względu na to że do wyboru były tylko pastele. A tyle jest pięknych kolorów, można dzieci ubierać w czerwienie, granaty, fiolety przecież. Pastelowych tez oczywiście trochę mam, ale staram się ograniczać, bo wszystkie kojarzą mi się tak piżamowo
Malinova - sa dwie wersje, Mini i "normalna"
dziękuję kochana znalazłam tą mini i jest to najfajniesza wanienka jaką widziałam i pewnie ją kupię:-)
TIPPITOES mini WANIENKA DLA NIEMOWLĄT (2453800095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
erde
Szczęśliwa Mama :]
dziękuję kochana znalazłam tą mini i jest to najfajniesz wanienka jaką widziałam i pewnie ją kupię:-)
TIPPITOES mini WANIENKA DLA NIEMOWLĄT (2453800095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mina dziecka na zdjęciu - bezcenna
azorek84
mama Amelii 2009
no ja sie dlugo klocilam ze rozu w szafie nie bedzie no nie dalo sie przejsc czasem obojetnie kolo takich cudeniek pomimo koloru. stwierdzam jeden fakt ze dla malych babelkow ponizej 3 mca slaby jest wybor w innych kolorach teraz mloda ma pelno pomaranczowych czerwonych zielonych zoltych i fioletowych ubranek a dla malego bobo srednio jest w czym wybieracI tu się z Tobą zgadzam, wielu rzeczy, które miałam w ręku, ostatecznie nie kupiłam właśnie ze względu na to że do wyboru były tylko pastele. A tyle jest pięknych kolorów, można dzieci ubierać w czerwienie, granaty, fiolety przecież. Pastelowych tez oczywiście trochę mam, ale staram się ograniczać, bo wszystkie kojarzą mi się tak piżamowo
K
krak8686
Gość
Azorek mi nie chodzi o roz jako sam roz, tylko o taki blady baby pink kolor roz sam w sobie (chociaz ja osobiscie nie przepadam) moze miec mnostwo ciekawych odcieni
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
krak ale pozagladaj po sklepach na ubranka 0-3 same bladosci majtkowe wisza hehehe o tym pisze bo serio ciezko jest tak cos dostac w ciekawych zywych kolorach moja babcia kazala mi wg siebie ubierac mloda ale....ale niemowle powinno byc tylko na bialo ubrane do 3 mca bo to maly aniolek jest i tak wypada
Podziel się: