reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Dziewczyny śliczne zakupy choć wanienka dla mnie cenowo powalająca, za mała i ogólnie nie dla mnie:no: Ja mam najzwyklejszą tą mniejszą do tego stelaż i wkład dla niemowlaka i git. Choć powiem Wam podobają mi sie też te turystyczne i chyba taka zakupię bo u dziadków zamierzamy być bardzo często:tak: Ja jak w końcu się ogarne porobię zdjęcia moich ostatnich zakupów i Wam wrzucę

reklama
Mallinowa - granatowy kot (wanted) to z kolekcji GAP baby i kupilam go na ebayu od prywatnego sprzedawcy "modtotz" za ok. 30zl

Kot w kapeluszu to Dr Seuss (ebay, ok. 85zl)

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Dr-Seuss-Cat-in-Hat-Baby-Bodysuit-BNWT-Fabric-Flavours-long-sleeve-vest-/370597946719?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item56495be55f#ht_1441wt_150

I ostatnie koty te zolte wygrzebalam w Babyfant w Lublinie (39.99zl)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
paula super wózek ja miałam jechać jutro oglądac używkę tako warrior ale znaleźliśmy lepszy też tako warrior ale wyglada właśnie jak nówka i w niedzielę mamy jechać do Żor go oglądac mam nadzieję że go weźmiemy cena też do negocjacji i oby się udało :-) a twój jest niespotykany super :tak:

krak śliczne zakupy :tak:

Ja mam nadzieję w tygodniu wyciągnąć siostrę na jakieś zakupy. I tak przed wyjazdem muszę parę rzeczy dokupić to i dla Malutkiej coś znajdę, mam nadzieję.

reklama
Dziewczyny super zakupy i naprawdę szalejecie :tak: Ale sama wiem jak to jest :-D Dziś odebrałam swoją paczkę ze smyka z ciuszkami dla Leonka i jestem zachwycona :tak: Potwierdzam również, że jest teraz obniżka w smyku i można kupić fajne rzeczy w bardzo przystępnych cenach. Ja zakupy na spokojnie zrobiłam przez internet a paczkę odebrałam w Empiku aby nie płacić dodatkowo za kuriera. Super sprawa i polecam :-D A zdjecia ciuszków wkleję po niedzieli.

Do góry