reklama
erde
Szczęśliwa Mama :]
Erde czemu za mala??? Nam jak finanse pozwola to wlasnie za rok zamierzamy jechac juz z maluchem. Widzialam za granica takie maluszki. Zreszta one jeszcze spora spia wiec mozesz polozyc w wozeczku niech spi a sama lezec na lezaku lub na plazy . Kuba tylko ciagle wakacje wspomina wiec bardzo bysmy chcieli zeby nam sie udalo za rok
ja tez uwarzam ze z maluchem można wybrać się na urlop w tamtym roku jak synek miał 6 miesięcy to był już za granicą 900km autem mineło ok.
Nie nie, nie chodziło mi o to, że za mała żeby w ogóle wyjechać (a właściwie wylecieć), tylko że za mała żeby skorzystać z programów TUI Family (to właściwie oferta przejęta od Scan Holiday), tzn. z programów dla dzieci i opieki polskojęzycznych animatorów. Te dziecięce kluby na miejscu przy hotelach są od 4 roku życia. Bo ja już wycieczek pod kątem "przyjazne dzieciom" szukam:-) A takiemu 6-12 miesięcznemu maluszkowi to własciwie wszystko jedno w jakim hotelu z rodzicami wyląduje.
majuska
Fanka BB :)
osłonki na piersi bardzo polecam kazdej mamiemi dopiero m kupił jak już byłam w szpitalu bo pierwsze dni karmienia były strasznie bolesne a sutki w strasznym stanie,teraz już nie musz kupować bo jeszcze mi jedne zostały.
Mallinowa_Paula
Polecane osłonki na piersi kupię :-)
A teraz mam pytanie do przekładanej rączki w wózku, bo chodzę i myślę, kombinuję i nie wiem czy to ma sens? Jak się przełoży rączkę z normalnej pozycji do przeciwnej to mniejsze - skrętne kółka są bliżej mamy prowadzącej, a hamulec od strony, że tak to nazwę ulicy. No to tak trochę dziwnie i niefunkcjonalnie dla mnie. Proszę mi podać jakiś plus tego, że rączka jest przekładana, bo jak na razie szukam spacerówki z przekładanym siedziskiem, a może życie sobie utrudniam;-)
A teraz mam pytanie do przekładanej rączki w wózku, bo chodzę i myślę, kombinuję i nie wiem czy to ma sens? Jak się przełoży rączkę z normalnej pozycji do przeciwnej to mniejsze - skrętne kółka są bliżej mamy prowadzącej, a hamulec od strony, że tak to nazwę ulicy. No to tak trochę dziwnie i niefunkcjonalnie dla mnie. Proszę mi podać jakiś plus tego, że rączka jest przekładana, bo jak na razie szukam spacerówki z przekładanym siedziskiem, a może życie sobie utrudniam;-)
Malinowa_P, o tych to ja pisałam, a aguga pisała o osłonkach na piersi. Ciężko byłoby je stosować zamiennie
mało że młoda siedzi mi na pęcherzu to te jeszcze powodują, że prawie się zsikałam ze śmiechu
ja podobno całe łóżko do okoła obgryzłam
kochane, rozpakowałam w końcu worki te co dostałam od koleżanki z ciuszkami.. jest kilka perełek.
bardzo mało na 56/62 więc muszę dokupić a pozostałe to przez rok jest mała ubrana.
m.in. 3 rożki, 4 kombinezony, masę skarpetek, spodenek i tylko 4 sukieneczki!!
A tak sobie wymarzyłam że będę ja w sukieneczki ubierała..
oto kilka zdjęć:
bardzo mało na 56/62 więc muszę dokupić a pozostałe to przez rok jest mała ubrana.
m.in. 3 rożki, 4 kombinezony, masę skarpetek, spodenek i tylko 4 sukieneczki!!
A tak sobie wymarzyłam że będę ja w sukieneczki ubierała..
oto kilka zdjęć:
erde
Szczęśliwa Mama :]
Mina29, jakie fajniutkie:-) Może i dobrze, że sukienek mało? Możesz z czystym sumieniem zakupić:-)
Ja miałam podobnie, dostałam mega wyprawkę od przyjaciółki i tylko "dobieram" to czego wydaje mi się mało, zwłaszcza że jak ją dokładnie przejrzałam, to najwięcej ubranek jest na 50/56, które mogą się nawet w ogóle nie przydać. A że wyprawka po chłopaku, a u mnie będzie kobietka, to różowości i falbanki sobie dokupuję (choć na razie nieśmiało, mam nadzieję że połówkowe utwierdzi mnie w 100%, że będzie dziewczątko).
Ja miałam podobnie, dostałam mega wyprawkę od przyjaciółki i tylko "dobieram" to czego wydaje mi się mało, zwłaszcza że jak ją dokładnie przejrzałam, to najwięcej ubranek jest na 50/56, które mogą się nawet w ogóle nie przydać. A że wyprawka po chłopaku, a u mnie będzie kobietka, to różowości i falbanki sobie dokupuję (choć na razie nieśmiało, mam nadzieję że połówkowe utwierdzi mnie w 100%, że będzie dziewczątko).
reklama
majuska
Mina ale super ubranka jest w czym wybierc;-)
Podziel się: