reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Kurde no z zakupowego zrobił sie nam wątek kryminalny:-) Ja się nie wypowiem bo już po ptokach
Sonka fajna ta komoda
Sonka fajna ta komoda
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mam pytanie.
W czym lepsza jest komoda od szafki z półkami tych samych rozmiarów.
Pytam, bo w większości komód szuflady mają wielkie przody, a boki ok. 10cm i mało się w nich mieści. Tak sobie dumam czy bardziej pojemna nie będzie szafka z półkami do której w razie przewracania się zawartości można wstawić pudełko
Pytam, bo w większości komód szuflady mają wielkie przody, a boki ok. 10cm i mało się w nich mieści. Tak sobie dumam czy bardziej pojemna nie będzie szafka z półkami do której w razie przewracania się zawartości można wstawić pudełko
Sonkaa ta twoja komoda ma duzo szuflad myślisz że ta z dudusia dla dziewczyny ma mało miejsca ? kwestia jest tego typu że nie mam pomysłu z umeblowaniem musimy sie zmieścic w dwóch pokojach bo mieszkamy u rodziców i mamy połączone dwa pokoje więc najlepiej jakby wszystko jak najmniej zajmowało ale przecież musze mieć komode sama już nie wiem jak to wykombinować łóżeczko na pewno będzie stało przy naszym tyle tylko wiem póki co.
Mamba_2008
Mam pytanie.
Wiesz co mysle że na komodzie mozna jeszcze coś postawić albo przewijak położyć i jakoś chyba tak podręczniej
erde
Szczęśliwa Mama :]
Mallinowa_Paula, ja będę miała właśnie zamykaną szafkę z półkami. Po wstawieniu łóżeczka do sypialni na dodatkową komodę nie będzie miejsca, a taką szafkę już mam i po opróżnieniu zamierzam ją przeznaczyć właśnie dla malucha. Pojemniki też są sensowne w takiej szafce i na pewno będę na części półek je mieć, w naszych szafach też wykorzystuję ten patent od lat.
Pudełka mam tego rodzaju:
SKUBB Komplet pudełek, 6 szt. - biały - IKEA
SKUBB Pudełko z przegrodami - biały - IKEA
Chociaż za studenckich czasów to i pudełka po butach się sprawdzały:-)
Pudełka mam tego rodzaju:
SKUBB Komplet pudełek, 6 szt. - biały - IKEA
SKUBB Pudełko z przegrodami - biały - IKEA
Chociaż za studenckich czasów to i pudełka po butach się sprawdzały:-)
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Wiesz co mysle że na komodzie mozna jeszcze coś postawić albo przewijak położyć i jakoś chyba tak podręczniej
Na szafce też, bo ona jest wysokości komody i szerokości też tylko zamiast szuflad ma drzwiczki i półki w środku.
samana
Zaangażowana w BB
Od razu mam do Was pytanko. Mamy dylemat z zakupem wózka, zastanawiam się jak dzidzia się urodzi w październiku czy jest sens zakupowania wózka 3w1.W szczególności czy gondolka będzie potrzebna. Wiadomo zima, mało się będzie spacerowało a na wiosnę dziecko już będzie potrzebowało spacerówki. Więc zastanawiamy się czy nie lepiej kupić od razu spacerówkę( z kolei do niej chyba nie bardzo z noworodkiem)A w dodatku jeszcze mieszkam na III piętrze i tu z kolei przydałby mi się adapter z fotelikiem, żeby było poręcznie i szybko.
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?????????
A jeśli już chodzi o wózek to możne któraś z Was zastanawiał się nad tym modelem:
3 w 1 SOLARIS BEBETTO + MAXI COSI CABRIOFIX (2397097299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
???????????????????????
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?????????
A jeśli już chodzi o wózek to możne któraś z Was zastanawiał się nad tym modelem:
3 w 1 SOLARIS BEBETTO + MAXI COSI CABRIOFIX (2397097299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
???????????????????????
reklama
Mamba_2008
A o taką Ci chodzi nawet nie pomyślałam, że mówisz o takiej niskiej jak komodaNa szafce też, bo ona jest wysokości komody i szerokości też tylko zamiast szuflad ma drzwiczki i półki w środku.
Podziel się: