Jestem ZAA może by tak gdzieś na wątku zrobić jakąś listę z polecanymi i sprawdzonymi sprzedawcami i sklepami?
reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
I ja jestem ZA. Idę stworzyć jeśli nie ma sprzeciwu ;-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Belka slicznosci
ja dzis weszlam do lumpka, pogrzebelam i wyszlam. To nie dla mnie bo ja tam nic nie umiem znalezc
tetry nie kupowalam
ja dzis weszlam do lumpka, pogrzebelam i wyszlam. To nie dla mnie bo ja tam nic nie umiem znalezc
tetry nie kupowalam
azorek84
mama Amelii 2009
dziewuszki polecam wam aukcje uzytkownika z allegro wszystkie sa charytatywne pieniazki zapewniam ida na odpowiedni cel wiecej w profilu uzytkownika na ten temat jak sadze podaje linka Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. moze ktos sie skusi i cos sobie wybierze
erde
Szczęśliwa Mama :]
W takim razie czekam na recenzję:-)Ja wczoraj zamówiłam zwykłe białe 80x80 i kolorowe tetrowe i z flanelki też jak tylko przyjda i będą godne polecenia podam Wam link. Mam nadzieję że dojdą do piątku bo w sobotę wyjeżdzam.
Super:-), też jestem zaI ja jestem ZA. Idę stworzyć jeśli nie ma sprzeciwu ;-)
aguga06
Cudeńka,a te body z buźkami przepiękneA to moje nowe zdobycze:
bodziaki z kotkiem są jasno niebieskie
Zobacz załącznik 474130Zobacz załącznik 474131Zobacz załącznik 474132Zobacz załącznik 474133Zobacz załącznik 474134Zobacz załącznik 474135Zobacz załącznik 474136
Ja właśnie czekam na kuriera z pieluchami więc jak tylko dojdą to dam znaćBellka, śliczne
Dziewczyny, mam pytanie.
Czy któraś z Was zamawiała już na allegro pieluchy tetrowe (te zwykłe, nie kolorowe)?
Wiem, że są różnej jakości i grubości, a chciałabym zamówić od razu więcej, więc nie chcę się naciąć i zamówić te lipne. Niby można sugerować się ceną, ale skąd mam mieć pewność, że akurat nie przepłacam No i tak pomyślałam, że moż ejuż kupowałyście i możecie któregoś sprzedawcę polecić (albo odradzić)?
Jakbym moją mamę widziała hahahaha.Ja to zawsze coś wygrzebięBelka slicznosci
tetry nie kupowalam
mimii
Bellka, same słodycze. A widzę, że bodziaki w kotki i bluza ze Smyka. Ja ostatnio chciałam ją kupić, ale najmniejsza była na 74 :-( A ja bym chciała taką malutką na 62.
Dzisiaj miałam zajść, ale już nie zdążyłam. Ale jeszcze to nadrobię :-):-):-)
Dzisiaj miałam zajść, ale już nie zdążyłam. Ale jeszcze to nadrobię :-):-):-)
Ma ktoś doświadczenie z wózkiem Titanium Baby xKross
Wózek Titanium Baby xKross Głęboki!! Tanio!!, Sprzedam, Dla Dziecka, Sprzęt , Wózki itp
cos takiego dziś ogladąłam. Za gondolkę i spacerówke babka chce 250 zł. Lekki, zwrotny, mało zniszczony aczkolwiek nie ma regulowanego podnóżka co jest dla mnie mega minusem.
Wózek Titanium Baby xKross Głęboki!! Tanio!!, Sprzedam, Dla Dziecka, Sprzęt , Wózki itp
cos takiego dziś ogladąłam. Za gondolkę i spacerówke babka chce 250 zł. Lekki, zwrotny, mało zniszczony aczkolwiek nie ma regulowanego podnóżka co jest dla mnie mega minusem.
reklama
aguga06
Podziel się: