Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Dzisiaj wrzucę swoje kolejne zakupy jak tylko nabiorę siły. Bo nie dość że ta pogoda to jeszcze ja taki kaszalot
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dziewczyny, przypominacie mi, że przede mną jeszcze wielka reorganizacja w szafach:-(
agugao6, a jaki materacyk wybrałaś? Pytam, bo niedawno temat na forum się pojawił.
z tym miejsce na ciuszki to moze narazie Wam sie za malo wydaje co kupuje sie teraz duzo wszystkiego i w roznych rozmiarach, tnz na wyrost. Potem stopniowo ubranka bedzie sie pakowac bo za malo i juz na biezaco kupowac to moze Wam sie pomiesci. Ja mam 2 komody dla maluszka wiec spoko sie pomieszcze.
co do wyborow produktow to kupilam dzis lipcowy miesiecznik DZIECKO i pędze Wam doniesc o wynikach plebiscytu czytelnik na produkty najlepsze z najpleszpych. Oczywiscie to co nas w tej chwili dotyczy Wam podam bo zupki, zabawki, czy buty to jeszcze nie teraz ;-)
Najlepsze wozki
1-miejsce. X-lander XA (ciesze sie bo to rozniez moj wybor z poprzedniej ciazy)
2-miescie GRACO Symbio i JANE Rider
2-miejsce JEDO Fyn
Najlepsze pieluszki
1- Pampers Active Baby
2-Dada Premium
3-Hugigeis i Bella Baby
Najlepsze foteliki
1-Maxi-Cosi Cabriofix
2-Jane Exo
3- Romer King Plus (rozniez go mam i nie mam zastrzezen)
Kosmetyki
1-Alantan Dermoline z wit. F
2-Nivea Baby Krem na kazda pogode i Oilatum Soft Emulsja do kapieli
3-Sudocrem i Emolium emulsja do kapieli
ubranka
1-H&M
2-ENDO
3-NEXT
akcesoria
1-LOVI Butelka MEdical i Nose Frida
2. Fisher Price LEzaczek-bujaczek
3 GRACO Hustawka Sweetpeace