reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Dziewczynki super zakupy. Ja jeszcze w ogóle nie czuje "tego". Hehe nie wiem od czego zacząć. Patrzać na mój apetyt najpierw sobie cos zakupie bo zaraz nie będę się w nic mieścic:szok:

reklama
rany dziewczyny jak ja Was podziwiam. Ja to pewnie wczesniej niz po 30 tygodniu to nic nie kupuje, no chyba ze sie zlamie.
Jakos wole nie zapeszac, jakby nie daj Boze to bedzie mi dodatkowo ciezko patrzec na te ślicznosci w domu

ale rzeczy przeslodkie, az sie geba sama cieszy na ich widok

ja bym w życiu tak długo nie wytrzymała :-p

hehe ja pewnie patrzac na Was tez nie wytrzymam :-D

w sumie jak bedzie corcia to po mojego R brata corce to oni mają tonę ciuchów bo mieli obsesje na kupowanie ubrań i to wiele firmowek

a tak po moim Kubie dla takiego noworodka duzo nie mam wiec musze kupic.

Planuje w Wawie outlet Besty Plus zaliczyc bo ciuchy dla maluchow mają w dobrych cenach

U nas misiowy kombinezon tez się sprawdził wcześniej wiec jak była okazja to trudno było się oprzeć;-)

ja narazie jestem na etapie ciuchów ciązowych, bo mam tylko tuniki i jedne spodnie, reszte sie juz nie nadaje.

a co do ciuszkow tez mam sporo bo starszym, bede musiala przegladnac czego mi brakuje bo czesc sprzedałam

natomiast jak bedzue dziewczynka to bede musiala cos kupic bo u mnie w rodzninie same chłopy

bardzo fajna ta tuniczka...podoba mi sie w kolorze turkusowym i fioletowym :tak: ... jak jeszcze cos fajnego upatrzysz to wrzucaj linka :-)

reklama
Arwen ja mam to samo. Kupiłam sobie juz porcięta w H&M i szukam na allegro jakiejś fajnej tuniki :-)
Tym bardziej, że brzuch mam taki jakby tkliwy i w normalne spotnie się mieszczę, ale mi bardzo niewygodnie.
Wyprzedaż Cudo tunika na każdą okazję dla mamy kol (2107837232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie o tej?

Bardzo fajna tuniczka, może bym się skusiła? NIgdy nic nie kupowałam do ubrania przez allegro:eek:

Podobają mi się ciuszki z happymum ale te ceny:szok:

Do góry