U mnie tez dawali szpitalna czapeczke a potem zmienilam na swoją.Co do noszenia po domu to tak z 2 pierwsze tygodnie na nocki ubierałam bo listopadowe dziecko miałam i w nocy zimno było, wciąz miał raczki zimne i potówek nigdy wiec zakladalam az mu sie krazenie ustabilizowało.
reklama
U nas nie zakładali czapek w szpitalu ale było masakrycznie goraco. W samej koszuli nocnej mozna było się zapocić. Dzieci lezały w bodach z krótkim i skarpetkach, tyle ze w rożkach.
Moją październikową pannę po kompieli zawsze w czapkę ubierałam. W domu mieliśy ok 20 stopni, a ona miała sporo całkiem długich włosów.
Moją październikową pannę po kompieli zawsze w czapkę ubierałam. W domu mieliśy ok 20 stopni, a ona miała sporo całkiem długich włosów.
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
A dodam jeszcze, ze w pepco dwa wielkie kosze bodziaków za piątaka!:-) Przynajmniej u nas;-)
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Kurde ja mam Pepco w innym mieście i w końcu tam sie wybiorę bo naprawdę te wasze bodziakiA dodam jeszcze, ze w pepco dwa wielkie kosze bodziaków za piątaka!:-) Przynajmniej u nas;-)
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mamba_2008 fajne!!:-)
marand
pełna szczęścia
marand- w b-stoku są nawet dwa, chociaż ja osobiście chodzę tylko do galerii Antoniuk wiem,że jest jeszcze na Nowym Mieście .
no właśnie ja dopiero wczoraj się o tym dowiedziałam, nigdy wcześniej nie słyszałam o tym sklepie i wczoraj weszłam na ich stronkę i patrzę a tam w białym też mają swoje sklepy, będę musiała koniecznie tam zajrzeć, tylko ani jeden ani drugi jakoś mi nie po drodze
Mamba - tez mam w planach kupić takie bodziaki
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
fajne te bodziaki z Pepco, musze i ja sie wybrac
wogole slodkie wszystkie te ubranka
co do termometru to ja mam taki do ucha i czola i uzywamy go juz ponad 4 lata, od samego poczatku i nasz dziala.
Wiadomo ze jak sie robi kilka pomiarow na raz, jeden po drugim to czasem pokaze roznice, np 37,3 albo 37,5 ale to sa niewielkie roznice, zalezy pewnie gdzie i jak sie przylozy.
Ogolnie u nas sie sprawdza.
wogole slodkie wszystkie te ubranka
co do termometru to ja mam taki do ucha i czola i uzywamy go juz ponad 4 lata, od samego poczatku i nasz dziala.
Wiadomo ze jak sie robi kilka pomiarow na raz, jeden po drugim to czasem pokaze roznice, np 37,3 albo 37,5 ale to sa niewielkie roznice, zalezy pewnie gdzie i jak sie przylozy.
Ogolnie u nas sie sprawdza.
Podziel się: