reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
kurcze napislam pod linkiem jeszcze pare zdan dalam edytuj i nic nie zmienilo cos jest nie tak jakis blad na bb moze pozniej uda mi sie to poprawic bo widze ze nawet link nie bedzie dzialal:szok:

ja mam mały cyc to nie mam takiego problemu ze stanikiem ... po domu mi jest najlepiej bez :sorry2:

a ja wybywam do sklepu dziecięcego bo obiecałam młodemu kolejny element z klocków do jego straży pożarnej za to że wczoraj był taki dzielny to pewnie sie nie powstrzymam i kupie cos dla bąbelka. Jak wróce to się koniecznie pochwale :-)

edit:
no to kupiłam taki komplecik ... ale stanowczo dużego wyboru w uniwersalnym kolorze nie było wiec musze zacząć szukać na allegro ;)

Ostatnia edycja:
Heheheh mnie tez kuszą zakupki;-) ale chcę jeszcze poczekać przynajmniej do pierwszej wizyty;-) Obserwuję taki jeden śliczny misowy kombinezon na allegro. Na razie 5 zł;-)

Słodkie ciuszki. Ja z zakupami poczekam do końca 12 tygodnia, jakoś tak...
A poza tym mam sąsiadkę, która na dniach rodzi i już mi zapowiedziała, że dostanę wszystko :-D

rozczulają mnie te wasze zakupy, tak bardzo, że nabieram chęci na kupno choćby skarpetek

jednak będę ćwiczyć silną wolę i wstrzymam się z zakupami na koniec ciąży
w bliskiej rodzinie mam dwa Maleństwa - dziewczynkę z czerwca 2011 i chłopca z lutego 2012 - tak więc na październik jak znalazł wyprawka bez względu na płeć mego bąbelka

z jednej strony fanie bo zaoszczędzę trochę kasy lub kupię lepszy wózek, a z drugiej strony to najmilsza część zakupów mnie ominie:sorry2:

Mnie też rozczulają te ubranka. Ale nie czuję tego jeszcze, to moje pierwsze dziecko. Nie wiem w jakim rozmiarze, jaki kolor i w ogóle co kupić. Na razie się wstrzymuję.
Będę się przyglądać i uczyć :)

Rozmiary to najmniej ubrań 56 - często dzieci rodzą się więkse;-), 62 więcej i jeszcze więcej 68;-)
A co do kolorów to ja na początku obstawiam białe, kremowe, jasnobrązowe, zielone, z elementami niebieskimi....dziewczynke jeszcze widzę ubraną na niebiesko, za to chłopaka na różowo nieeee

lorelain śliczne sposzki i bodzak
pesca najlepiej kupić kilka sztuk w rozm 56, a wiecej 62 . a co do koloru to tak napisala kaka wybierac uniwerslany kolor. przynjamniej do poki nie bedzie wiadomo co macie.

reklama
Wizę, że nie tylko mnie naszło na zakupy.
Ja jeszcze nie wiem nawet, czy mi się uda, czy wszytko będzie ok. i co będzie, ale dzisiaj nie mogłam się powstrzymać i nakupowałam kilka ciuszków.

P150212_16.09_[03].jpgP150212_16.09.jpgP150212_16.09_[01].jpgP150212_16.09_[02].jpg

Do góry