reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Szalejecie kochane:-D

A co do kolorków, to koleżanka z pracy mojej mamy 2 lata temu spodziewała się dziecka. Czekali z zakupami, aż bedzie wiadomo kto w brzuszku mieszka. 2 lekarzy niezależnie orzekło w końcu, że dziewuszka jak malowana no i zgodnie z trendem dziecię miało wyprawkę w różu. Nawet wózek.
Urodził się oczywiście chłopiec:-D

reklama
Paulawawa, lorelain sliczne ciuszki:-)

Co do rozmiarów to ogólnie polecam jak najmiej 56 ale cos w rezerwie trzeba miec, moja siostra kupiła i wogóle nie uzyła.Za to nam sie przydało bo wszyscy mówili ze napewno duzy chłopak sie urodzi i zadnego małego ciuszka nie miałam.A sie okazało ze Adi malutki sie urodził i my wykorzystalismy, a maz musiał leciec jeszcze do sklepu bo mały sie topił nawet w tym rozmiarze.

Szalejecie kochane:-D

A co do kolorków, to koleżanka z pracy mojej mamy 2 lata temu spodziewała się dziecka. Czekali z zakupami, aż bedzie wiadomo kto w brzuszku mieszka. 2 lekarzy niezależnie orzekło w końcu, że dziewuszka jak malowana no i zgodnie z trendem dziecię miało wyprawkę w różu. Nawet wózek.
Urodził się oczywiście chłopiec:-D

To jak u mojej szwagierki :-)
Dlatego ja póki co kupuję takie tzw. unisex :zawstydzona/y:

Śliczne te ciuszki kupiłyście. Ale wam zazdroszcze. Też bym już najchętniej coś kupiła, a tu leżeć muszę :wściekła/y: Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu gin pozwoli na trochę więcej ruchu to wybiorę się zakupić jakieś ubranko, bo już się doczekać nie mogę :tak:

reklama
Kaka miałam taki identyczny tylko błękitny przy synku i uwielbiałam go ,bardzo wygodny był i milusi
Paula no to zaszalałaś ładnie
Ja też bym już poszła co pokupować,ale nie czuję się pewnie.Czekam do następnej wizyty wtedy połażę po sklepach.Tylko niech fasolka rośnie zdrowo

Do góry