reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Szalejecie kochane:-D

A co do kolorków, to koleżanka z pracy mojej mamy 2 lata temu spodziewała się dziecka. Czekali z zakupami, aż bedzie wiadomo kto w brzuszku mieszka. 2 lekarzy niezależnie orzekło w końcu, że dziewuszka jak malowana no i zgodnie z trendem dziecię miało wyprawkę w różu. Nawet wózek.
Urodził się oczywiście chłopiec:-D

reklama
Paulawawa, lorelain sliczne ciuszki:-)

Co do rozmiarów to ogólnie polecam jak najmiej 56 ale cos w rezerwie trzeba miec, moja siostra kupiła i wogóle nie uzyła.Za to nam sie przydało bo wszyscy mówili ze napewno duzy chłopak sie urodzi i zadnego małego ciuszka nie miałam.A sie okazało ze Adi malutki sie urodził i my wykorzystalismy, a maz musiał leciec jeszcze do sklepu bo mały sie topił nawet w tym rozmiarze.

Szalejecie kochane:-D

A co do kolorków, to koleżanka z pracy mojej mamy 2 lata temu spodziewała się dziecka. Czekali z zakupami, aż bedzie wiadomo kto w brzuszku mieszka. 2 lekarzy niezależnie orzekło w końcu, że dziewuszka jak malowana no i zgodnie z trendem dziecię miało wyprawkę w różu. Nawet wózek.
Urodził się oczywiście chłopiec:-D

To jak u mojej szwagierki :-)
Dlatego ja póki co kupuję takie tzw. unisex :zawstydzona/y:

Śliczne te ciuszki kupiłyście. Ale wam zazdroszcze. Też bym już najchętniej coś kupiła, a tu leżeć muszę :wściekła/y: Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu gin pozwoli na trochę więcej ruchu to wybiorę się zakupić jakieś ubranko, bo już się doczekać nie mogę :tak:

reklama
Kaka miałam taki identyczny tylko błękitny przy synku i uwielbiałam go ,bardzo wygodny był i milusi
Paula no to zaszalałaś ładnie
Ja też bym już poszła co pokupować,ale nie czuję się pewnie.Czekam do następnej wizyty wtedy połażę po sklepach.Tylko niech fasolka rośnie zdrowo

Do góry