reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Powiem wam że moich objawów ciążowych jak nie było tak nie ma za bardzo . Czasem mnie zemdli ale bez tragedii , cycki nie bolą , jedynie te zawroty głowy i niskie ciśnienie . Za to gardło boli , głowa boli i czuję się 💩 . Mąż mi kupił jakieś tabletki do ssania na gardło dla kobiet i pije mleko z miodem i imbirem (nie mam czosnku 😔) wczoraj prawie cały dzień spałam , noc spałam ale się wybudzalam , i teraz najchętniej dalej bym spala

Powiem wam że moich objawów ciążowych jak nie było tak nie ma za bardzo . Czasem mnie zemdli ale bez tragedii , cycki nie bolą , jedynie te zawroty głowy i niskie ciśnienie . Za to gardło boli , głowa boli i czuję się 💩 . Mąż mi kupił jakieś tabletki do ssania na gardło dla kobiet i pije mleko z miodem i imbirem (nie mam czosnku 😔) wczoraj prawie cały dzień spałam , noc spałam ale się wybudzalam , i teraz najchętniej dalej bym spala
Tantum verde można w ciąży jak coś 😊

Mango, awokado, ogórka, surimi, krewetki w tempurze, łososia wędzonego na gorąco.
No, ale okazało się, że to tylko jednorazowo, bo wybiło mi taki cukier po tym sushi, że na kilka miesięcy mogę się pożegnać 😩
Wow, składniki super 💕
Z cukrem słabo niestety, ale przynajmniej na chwilę smaki zaspokoiłaś

Ja mam wyniki wczorajszych badań. Wszystko super, mam też przeciwciała przeciwko toxo, cytomegalii i różyczce 😊
O kurcze, na różyczkę pewnie byłaś szczepiona, zależy który jesteś rocznik, ale cytomegalia i toxo pewnie przeszłaś przed ciążą:) ja miałam tylko na różyczkę, podobno to gorzej, nie wiem.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry