reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Grupa stala sie zamknięta. Od kilku dni bylo przypominanie o tym, zeby zapisac sie do grupy I sprawdzic czy sie jest na niej. Nie stalo sie to z dnia na dzien czy nagle zaskoczenie, że sie zamknęła a nikt wczesniej nie dawał znać....
Pisałam wczoraj że nie widzę siebie w użytkownikach , nikt mi na to nic nie odpisal . Trudno się mówi 😘

reklama
Pisałam wczoraj że nie widzę siebie w użytkownikach , nikt mi na to nic nie odpisal . Trudno się mówi 😘
Ale nie pisałaś, że nie wiesz jak dołączyć tylko że siebie nie widzisz w użytkownikach I pisałaś dalej ... nie rozumiem? Pewnie większość pomyślała, ze sie po prostu dodałaś 🤷‍♀️

Ale nie pisałaś, że nie wiesz jak dołączyć tylko że siebie nie widzisz w użytkownikach I pisałaś dalej ... nie rozumiem? Pewnie większość pomyślała, ze sie po prostu dodałaś 🤷‍♀️
No nie dodałam bo niby jak mam to zrobić , to be jest tak że jak ktoś zakłada grupę tu tylko on może dodawać ? Nie jestem moderatorem żadnej z grup i nie wiem na jakiej zasadzie się dodaje użytkowników. Wydawało mi się z jeżeli ktoś się udziela to z automatu jest dopisany ( tak miałam w każdej prywatnej grupie e której się udzielałam przed jej zamknięciem ). No jeżeli jest za późno na do dodanie to trudno nic już nie zrobię .

No nie dodałam bo niby jak mam to zrobić , to be jest tak że jak ktoś zakłada grupę tu tylko on może dodawać ? Nie jestem moderatorem żadnej z grup i nie wiem na jakiej zasadzie się dodaje użytkowników. Wydawało mi się z jeżeli ktoś się udziela to z automatu jest dopisany ( tak miałam w każdej prywatnej grupie e której się udzielałam przed jej zamknięciem ). No jeżeli jest za późno na do dodanie to trudno nic już nie zrobię .
Pamiętaj, że zawsze możesz wrócić do nas ❤️😘

Dziewczyny, niestety na ostatnim USG okazało się, że moje dziecko nie żyje. Jestem już po zabiegu parę dni, dochodzę do siebie. Psychicznie jest już lepiej, a nawet dobrze, otrzymałam bardzo dobrą pomoc. Trzymajcie się.
Nie spotkamy się porodówce, ale na zawsze zostanę październikową mamą. ❤️‍🩹

Dziewczyny, niestety na ostatnim USG okazało się, że moje dziecko nie żyje. Jestem już po zabiegu parę dni, dochodzę do siebie. Psychicznie jest już lepiej, a nawet dobrze, otrzymałam bardzo dobrą pomoc. Trzymajcie się.
3maj sie kochana ❤️❤️

Bardzo mi przykro 🥺 , przytulam

Współczuję, trzymaj się 💚

reklama
Hejka,
Czy są już tutaj mamy z terminem na Październik 2023? Mi pokazuje wstępny termin na koniec września, początek października. Powiem coś o sobie : mam na imię Ania i to jest moja pierwsza ciąża. W piątek po raz pierwszy zobaczyłam magiczne 2 kreseczki. Udało się po 2 latach starań ☺️ aktualnie czekam na pierwsza wizytę u ginekologa.

Mam nadzieje, że trochę się nas tutaj zbierze ☺️
Zapraszam ☺️🥰
Hej, z tej strony Agata wstępnie 12 październik to moja druga ciaża - pierwsza biochemiczna jestesmy w 6 tc od zapłodnienia maluszek 3 mm serduszko bije czekam na wizyte na 27 października żeby bardziej się mu przyjrzeć ! Mam nadzieję, że wszystkim nam się uda w tym roku ! <3

Do góry