Aewea
Fanka BB :)
może nie tyle co przeniesiony, co część osób pisze tutaj, a część na kontynuacjiTemat został przeniesiony? Pytam bo jestem tu nowa i niewiem za bardzo o co chodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może nie tyle co przeniesiony, co część osób pisze tutaj, a część na kontynuacjiTemat został przeniesiony? Pytam bo jestem tu nowa i niewiem za bardzo o co chodzi
Tak ten. Ostatnio miałam 500 ml i wystarczyło mi prawie do końca brakło mi na dwa tygodnie. Potem kupiłam bio oil i wyszły rozstępy ale zniknęły po porodzie.
Bedzie dobrze co do temp to 37 w ciąży jest calkiem normalną temp chociaż wszystko zalezy chyba tez od temp jakie sie mialo w cyklu ogólnieTo może mały update co u mnie.
Dzisiaj na papierze toaletowym zobaczyłam bladorozowe plamienie i kilka maleńkich skrzepów.
Pojechaliśmy do szpitala. Na szczęście nie poroniłam, zarodek jest widoczny, ale bardzo malutki, słychać też już cichutko serduszko. Bardzo się ucieszyłam, bo to pierwsza taka informacja dla mnie
Niestety dowiedziałam się, że pęcherzyk nie ma fizjologicznego kształtu, jest bardziej podłużny niż okrągły. Więc ciąża może być donoszona, ale nie musi. Nie ma na to złotej rady. Trzeba być dobrej myśli i tego planuje się trzymać. Nie ta ciąża, to następna. Wierzę w reinkarnację.
Dostalam receptę na duphaston i mam łykać 3 razy dziennie.
Poza tym teraz pod wieczór zaczęło mnie drapać w gardle, tworzyć się flegma i mam temperaturę 37 stopni. Także nie pomaga to Jutro widzę się z moją ginekolozka, także zapytam co robić dalej.
Trzymajcie za nas kciuki. Obyśmy przetrwali tę noc.
Pytałam ginekolog czy to ma znaczenie ten kształt. Powiedziała mi że nigdy nie jest idealnie okrągły. Pewnie masz inny przypadek skoro zwrócili na to uwagę ale warto to wiedzieć.To może mały update co u mnie.
Dzisiaj na papierze toaletowym zobaczyłam bladorozowe plamienie i kilka maleńkich skrzepów.
Pojechaliśmy do szpitala. Na szczęście nie poroniłam, zarodek jest widoczny, ale bardzo malutki, słychać też już cichutko serduszko. Bardzo się ucieszyłam, bo to pierwsza taka informacja dla mnie
Niestety dowiedziałam się, że pęcherzyk nie ma fizjologicznego kształtu, jest bardziej podłużny niż okrągły. Więc ciąża może być donoszona, ale nie musi. Nie ma na to złotej rady. Trzeba być dobrej myśli i tego planuje się trzymać. Nie ta ciąża, to następna. Wierzę w reinkarnację.
Dostalam receptę na duphaston i mam łykać 3 razy dziennie.
Poza tym teraz pod wieczór zaczęło mnie drapać w gardle, tworzyć się flegma i mam temperaturę 37 stopni. Także nie pomaga to Jutro widzę się z moją ginekolozka, także zapytam co robić dalej.
Trzymajcie za nas kciuki. Obyśmy przetrwali tę noc.
Coś się podziało nie tak i nie mam dostępu do kontynuacjiHejka, nieskromnie przypominam o głosowaniu Czy zamykamy grupę? https://www.babyboom.pl/forum/temat/czy-zamykamy-grupe.124088/
Na reakcje czekamy do jutra
nie widzisz kontynuacji dlatego, że nie dołączyłaś do grupy. Od kilku dni pisałam, żeby każdy się upewnił czy jest na grupie…Coś się podziało nie tak i nie mam dostępu do kontynuacji
Grupa stala sie zamknięta. Od kilku dni bylo przypominanie o tym, zeby zapisac sie do grupy I sprawdzic czy sie jest na niej. Nie stalo sie to z dnia na dzien czy nagle zaskoczenie, że sie zamknęła a nikt wczesniej nie dawał znać....Coś się podziało nie tak i nie mam dostępu do kontynuacji