HeraUnique
Fanka BB :)
Top Secret ja imiona mam od paru latKochane jakie imiona wybrałyście dla swoim pociech ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Top Secret ja imiona mam od paru latKochane jakie imiona wybrałyście dla swoim pociech ?
Kaja albo Sara dla chłopca podoba mi się Igor a mąż nie za bardzo przekonanyKochane jakie imiona wybrałyście dla swoim pociech ?
mnie też się Igor podoba, ale mąż kategorycznie odmawiaKaja albo Sara dla chłopca podoba mi się Igor a mąż nie za bardzo przekonany
Będę trzymać kciuki powodzeniaZapisałam się na jutro do internisty. Mam nadzieję, że dostanę zwolnienie tym razem bo plecy faktycznie mi wysiadają
Powiedz ze masz rwę kulszową. Nie da sie tego zweryfikować na badaniu. Powiedz ze Cie boli a jeszcze pracujesz fizycznie to sie nasila po wysiłku. Powodzenia!Zapisałam się na jutro do internisty. Mam nadzieję, że dostanę zwolnienie tym razem bo plecy faktycznie mi wysiadają
ja w poprzedniej ciąży używałam tylko oliwki babydream. Ale niestety rozstępy to większości predyspozycje genetyczne, moja mama nie miała rozstępów i ja na szczęście też nie miałamCzy stosujecie już jakieś kremy przeciw rozstępom ?
Macie może coś sprawdzonego ?
Ja już mam po poprzednich ciążach . Smaruje skórę olejkiem z naturalnym składem, w ciąży skóra strasznie się przesusza i nie lubię tego uczucia ciągnięcia.Czy stosujecie już jakieś kremy przeciw rozstępom ?
Macie może coś sprawdzonego ?
ja właśnie dzisiaj też wysmarowałam się oliwką , bo moje piersi już bardzo się powiększyły przy okazji zjechałam też na brzusio ale trzeba się zaopatrzyć w jakiś dobry krem ... Ja może niemam po poprzedniej ciąży jakiś dużych widocznych, no ale jednak są i wiadomo skoro są możliwości to można tego choć troszkę zapobiecja w poprzedniej ciąży używałam tylko oliwki babydream. Ale niestety rozstępy to większości predyspozycje genetyczne, moja mama nie miała rozstępów i ja na szczęście też nie miałam