reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
wiesz co u mnie właśnie pobolewał mnie brzuch ale w sumie coraz mniej i piersi mnie bolą ale tak to ogólnie czuję się dobrze termin mam na 26 październik w środę mam ginekologa mam nadzieję że coś chociaż będzie widać tydzień 4+4 mam jak narazie a ty w którym tygodniu jesteś? ;)
ja jestem 5+2 dzisiaj robiłam betę po 48h i pierwsza była 209 a dziś 540 tylko progesteron 17 z hakiem wiec się martwię czy nie za mało ;(

U mnie to będzie trzecia ciąża i serio, każda jest zupełnie inna. Przy pierwszej ciąży (syn) rzygałam jak kot od początku, praktycznie do 6 miesiąca. Czułam się fatalnie. A przy córce z kolei nawet "nie wiedziałam że jestem w ciąży" ;) Ani pół objawu, poza oczywistym bólem pleców i delikatnych mdłości od czasu do czasu
Przybijam piąteczkę. U mnie też 3 ciąża, na pokładzie juz i syn i corka.
Co obstawiacie tym razem? :)
My bardzo bysmy chcieli córkę ale wlasciwie co bedzie to juz bez roznicy, byleby zdrowe.
Na pewno będzie ciekawie i głośno w naszym domu 🤪

reklama
Moimi pierwszymj objawami ciąży było to, że od owulacji bolał mnie jajnik i nie przestał po owulacji tylko bolał całe kolejne 2 tygodnie. W międzyczasie jakieś klocie w okolicach pępka. Dodatkowo kilka dni po owu. Zaczęły pobolewac mnie piersi. Pewnego dnia mnie tak bolały że obudziły mnie w nocy. Następnego dnia zrobiłam test i wyszedł pozytyw. To było ok 8-9 dni po owu. Dość szybko zorientowałam się o ciąży.

Do góry