reklama
Natalianatka96
Zaciekawiona BB
No proszę jednak faktycznie wszystko inaczej wygląda każda ciaza przebiega inaczej dziękuję za odpowiedź
@wiolka700 I jak się czujesz? Miałaś jakieś krwawienie? Na jakim jesteś etapie ciąży?Tak, ja też z krwiakiem
Piechotka89
Zaciekawiona BB
ja jestem 5+2 dzisiaj robiłam betę po 48h i pierwsza była 209 a dziś 540 tylko progesteron 17 z hakiem wiec się martwię czy nie za mało ;(wiesz co u mnie właśnie pobolewał mnie brzuch ale w sumie coraz mniej i piersi mnie bolą ale tak to ogólnie czuję się dobrze termin mam na 26 październik w środę mam ginekologa mam nadzieję że coś chociaż będzie widać tydzień 4+4 mam jak narazie a ty w którym tygodniu jesteś?
Natalianatka96
Zaciekawiona BB
ok dziękuję bardzoja jestem 5+2 dzisiaj robiłam betę po 48h i pierwsza była 209 a dziś 540 tylko progesteron 17 z hakiem wiec się martwię czy nie za mało ;(
Przybijam piąteczkę. U mnie też 3 ciąża, na pokładzie juz i syn i corka.U mnie to będzie trzecia ciąża i serio, każda jest zupełnie inna. Przy pierwszej ciąży (syn) rzygałam jak kot od początku, praktycznie do 6 miesiąca. Czułam się fatalnie. A przy córce z kolei nawet "nie wiedziałam że jestem w ciąży" Ani pół objawu, poza oczywistym bólem pleców i delikatnych mdłości od czasu do czasu
Co obstawiacie tym razem?
My bardzo bysmy chcieli córkę ale wlasciwie co bedzie to juz bez roznicy, byleby zdrowe.
Na pewno będzie ciekawie i głośno w naszym domu
To ja bym poszła na wcześniejszy terminDziś wg OM 5t+6
U mnie wczoraj było 5+6 i już był widoczny zarodek a za 2 tyg mam sprawdzić czy jest już serduszko, więc u Ciebie pewnie już by było serduszko
Nela*.*
Fanka BB :)
Tak pewnie zrobięTo ja bym poszła na wcześniejszy termin
U mnie wczoraj było 5+6 i już był widoczny zarodek a za 2 tyg mam sprawdzić czy jest już serduszko, więc u Ciebie pewnie już by było serduszko
reklama
Maarta
Fanka BB :)
Moimi pierwszymj objawami ciąży było to, że od owulacji bolał mnie jajnik i nie przestał po owulacji tylko bolał całe kolejne 2 tygodnie. W międzyczasie jakieś klocie w okolicach pępka. Dodatkowo kilka dni po owu. Zaczęły pobolewac mnie piersi. Pewnego dnia mnie tak bolały że obudziły mnie w nocy. Następnego dnia zrobiłam test i wyszedł pozytyw. To było ok 8-9 dni po owu. Dość szybko zorientowałam się o ciąży.