Piękna Koka
Fanka BB :)
dziekuje ,troszkę się uspokoiłamJa mam 0,4 to chyba standardowa dawka jeśli chodzi o heparynę zwiększają jeśli by się coś działo .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje ,troszkę się uspokoiłamJa mam 0,4 to chyba standardowa dawka jeśli chodzi o heparynę zwiększają jeśli by się coś działo .
są różne szkoły widocznie, acard się odstawia. Chociaż mój nie kazał mi niczego odstawiać. Bałam się tragicznie, ale wszystko było ok.A mi właśnie lekarz na usg powiedział ,ze jakby się coś działo to odstawić na jeden dwa dni
nie ,ale nie sugeruj się proszę tym co mój lekarz mówi ..bo ja sama mu nie ufam ,poszłam bo potrzebowałam recepty .. a Twój Ci powiedział tak ?Mam pytanie do Ciebie a lekarz ci mówił ,ze jakby pojawiło się plamienie ,krwawienie z nosa bądź jakieś inne nieporządane sprawy wynikające z krwią to żeby odstawić heparynę na 2 dni ?
Ja dostałam heparynę od razu ,bo u mnie ciąża po zatorze płucnym . I powiedział mi ,ze gdyby pojawiło się jakieś plamienie bądź krwawienie nie musi być z dróg rodnych to żeby odstawić na chwile heparynę ,bo ona czasami za bardzo rozrzedza krew . Mieli pacjentki ,które przychodziły z krwawieniami z nosa z odbytu i okazało się ze przez heparynę i odstawili na chwile i było już Ok . Dlatego mi powiedział ,żeby od razu nie panikować tylko obserwować . Tak samo mam patrzeć czy pojawiają się żylaki. U mnie jedynie lekkie krwawienia z nosa się pojawiały dwa razy tak miałam . Ale nie każda tak musi miećnie ,ale nie sugeruj się proszę tym co mój lekarz mówi ..bo ja sama mu nie ufam ,poszłam bo potrzebowałam recepty .. a Twój Ci powiedział tak ?
Tez mam dzisiaj jakis emocjonalny dzien bo sie popłakałam, a jak moj sie spytal dlaczego płacze to nie wiedzialam a jak zobaczylam ze zbiera mu sie na smiech to jeszcze bardziej zaczęłam płakaćJa nie czuje się dziś najlepiej, brzuch mnie boli tak jakby dzień przed okresem, i chyba pierwszy raz tak mocno to czuje i zaczynam się martwić i słaby żołądek mam nie umiałam dziś nałożyć karmy psu jak otwierałam puszkę to od razu na wymioty mnie brało, ogólnie jakiegoś dola mam mocnego ;(
Ja nie czuje się dziś najlepiej, brzuch mnie boli tak jakby dzień przed okresem, i chyba pierwszy raz tak mocno to czuje i zaczynam się martwić i słaby żołądek mam nie umiałam dziś nałożyć karmy psu jak otwierałam puszkę to od razu na wymioty mnie brało, ogólnie jakiegoś dola mam mocnego ;(
To niedobrze z tym samopoczuciem, ale wszystko będzie dobrze. Hormony mają prawo coś buzować. Ja od wczoraj trochę słabiej fizycznie, mdłości mnie męczą dziś strasznie, ale przespacerowałam się do sklepuTez mam dzisiaj jakis emocjonalny dzien bo sie popłakałam, a jak moj sie spytal dlaczego płacze to nie wiedzialam a jak zobaczylam ze zbiera mu sie na smiech to jeszcze bardziej zaczęłam płakać
ja ostatnio wyłam jak popatrzyłam na moje psy i pomyślałam że kiedyś zdechną , ale to tak wylałam ze syn wyszedł ze swojej pieczary z zapytaniem co się stałoTez mam dzisiaj jakis emocjonalny dzien bo sie popłakałam, a jak moj sie spytal dlaczego płacze to nie wiedzialam a jak zobaczylam ze zbiera mu sie na smiech to jeszcze bardziej zaczęłam płakać