Calineczka92
Fanka BB :)
Któreś z Was planują pracować, czy raczej od razu l4?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na razie chodzę, jeśli dam radę to chciałabym do 12 tygodnia dotrzymać a potem na L4Któreś z Was planują pracować, czy raczej od razu l4?
No i super. Bardzo dobrze zrobiłaś . Także bierz spokojnie i będzie dobrze.Jestem już po konsultacji. Lekarz zwiększył mi Duphaston do 3 tabletek dziennie. Do czwartku czyli do wizyty u ginekologa mam zostać w domu i się oszczędzać. Ginekolog trochę mnie uspokoiła na całe szczęście
A w jakie branży pracujesz jeśli mogę zapytać?ja na razie chodzę, jeśli dam radę to chciałabym do 12 tygodnia dotrzymać a potem na L4
W takim momencie nie zaszkodzi , spokojnie .Właśnie się mega zestresowałam. Przypomniałam sobie o RTG które miałam. Myślałam że 9 styczeń, ale jednak na kartce pisze 2 styczeń. Uffff tak czy inaczej dwa terminy przed owu nawet ale jednak chwila jak to liczyłam to miałam lekkie palpitacje serca. W 3 DC to raczej nie zaszkodzi. Pamiętam stałam na tym RTG w fartuchu z tamponem ufff.
w laboratorium chemicznym, ale na obecny moment zza biurkaA w jakie branży pracujesz jeśli mogę zapytać?
Ja jeszcze nie wiem. Jestem wychowawca 8 klasy i zaczęłam staż na mianowanego. Jeśli moje L4 będzie dłuższe niż pół roku przepadnie. Trochę mi żal zostawiać klasę, i stażu żal ale jeśli będę musiała iść na L4 pójdę. Lekarka podejmie decyzjęKtóreś z Was planują pracować, czy raczej od razu l4?