reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Jestem już po konsultacji. Lekarz zwiększył mi Duphaston do 3 tabletek dziennie. Do czwartku czyli do wizyty u ginekologa mam zostać w domu i się oszczędzać. Ginekolog trochę mnie uspokoiła na całe szczęście ☺️

Hej dziewczyny ❤️ mam mega doła ..zacznę od tego ze czekam na wyniki od rana ,pierwszy raz tak późno jest i nic nie ma ..plus pojechałam dziś do ginekologa (którego i tak chce zmienić ) to powiedział ze za szybko i mi heparyny nie da chyba ze 100%platna -da refundowana jak zlokalizuje pęcherzyk a póki co żebym poczekała .. strasznie sie stresuje bez tej heparyny ,powiedział ze dopiero w przyszły poniedziałek mam sie zapisać ..nie wiem po co w listopadzie mi mówił ze odrazu mi przepisze ,bez sensu ze z pracy się zwalniałam szybciej ,zamieszanie zrobiłam ,jechałam..😥 plus powiedział ze mogę w sumie łykać duphaston -dwie ,trzy tabletki ( on jest na podczymanie ciąży i niby nie zaszkodzi ,spotkała się któraś z taka opinia ? -mam ogólnie dużo ale po poprzedniej straconej ciąży w 11 tyg i chce zmienić lekarza jak tylko założy mi kartę ciąży (inni maja terminy długie ..)

Właśnie się mega zestresowałam. Przypomniałam sobie o RTG które miałam. Myślałam że 9 styczeń, ale jednak na kartce pisze 2 styczeń. Uffff 😪 tak czy inaczej dwa terminy przed owu nawet ale jednak chwila jak to liczyłam to miałam lekkie palpitacje serca. W 3 DC to raczej nie zaszkodzi. Pamiętam stałam na tym RTG w fartuchu z tamponem ufff. Było to RTG płuc.

Właśnie się mega zestresowałam. Przypomniałam sobie o RTG które miałam. Myślałam że 9 styczeń, ale jednak na kartce pisze 2 styczeń. Uffff 😪 tak czy inaczej dwa terminy przed owu nawet ale jednak chwila jak to liczyłam to miałam lekkie palpitacje serca. W 3 DC to raczej nie zaszkodzi. Pamiętam stałam na tym RTG w fartuchu z tamponem ufff.
W takim momencie nie zaszkodzi ❤️, spokojnie 😊.

reklama
Do góry