reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

jak beta przekroczy 1000 to już jest widoczny pęcherzyk w macicy, przy 10tys zarodek z serduszkiem
No właśnie wiem o tym, nie wiem ile będzie dokładnie beta wynosiła, napewno tysiąc przekroczy patrząc po przyroście, w środę miałam 228 i przyrost ponad 273%. Sądzę, że pewnie serduszka nie będzie jeszcze, dlatego pewnie przyszły tydzień 😅🙈, ale już chce usg, bo byłam na cyklu stymulowanym, dwa, że przy takim endo mi powiedziano, że za cienkie nie ma opcji 🙈

reklama
No właśnie wiem o tym, nie wiem ile będzie dokładnie beta wynosiła, napewno tysiąc przekroczy patrząc po przyroście, we wtorek miałam 228 i przyrost ponad 273%. Sądzę, że pewnie serduszka nie będzie jeszcze, dlatego pewnie przyszły tydzień 😅🙈, ale już chce usg, bo byłam na cyklu stymulowanym, dwa, że przy takim endo mi powiedziano, że za cienkie nie ma opcji 🙈
My mielismy 0,1% szans na to ze nam sie uda w ogole 😅 pewnie nawet troche mniej . Wszystko bylo przeciwko nam😉 a tu psikus🙃

On miał morfologie plemnikow praktycznie 0% , a i ja amh juz miałam 1,66 i owu nie co miesiąc. Krótkie cykle bo 25dni itp takze ja serio na nic sie nie nastawiałam 😉
No ale morfologię idzie podnieść dieta suplami, nie jedna podniosła do 3%, amh miałaś dobre😁, jeśli o owu można postymulowć, więc mieliście trochę więcej szans 😁. Amh między 1 a 3 w okresie rozrodczym jest dobre, a tak naprawdę wystarczy 1 dobra komórka do zapłodnienia 😁. Znam sporo osób z słabym amh naprawdę słabym i nasieniem, a się udaje, więc nie było tak źle 💚 trochę działa i do wypracowania 😁

No ale morfologię idzie podnieść dieta suplami, nie jedna podniosła do 3%, amh miałaś dobre😁, jeśli o owu można postymulowć, więc mieliście trochę więcej szans 😁. Amh między 1 a 3 w okresie rozrodczym jest dobre, a tak naprawdę wystarczy 1 dobra komórka do zapłodnienia 😁. Znam sporo osób z słabym amh naprawdę słabym i nasieniem, a się udaje, więc nie było tak źle 💚 trochę działa i do wypracowania 😁
Nie no wiem, ze morfologia byla do poprawienia. Ale ze wzgledu na wszystko co sie działo na swiecie itd odłożyliśmy to wszystko. I na tamten moment lekarz nam powiedzial, ze póki co mamy 0,1% szans na zajście. Takze jak widac musiał to byc jakis mocarz😅😅

mój mąż jak robiliśmy poprzednio badania miał 1% i udało się 🙂 zawsze trochę szczęścia pomaga

reklama
Nie no wiem, ze morfologia byla do poprawienia. Ale ze wzgledu na wszystko co sie działo na swiecie itd odłożyliśmy to wszystko. I na tamten moment lekarz nam powiedzial, ze póki co mamy 0,1% szans na zajście. Takze jak widac musiał to byc jakis mocarz😅😅
mój mąż jak robiliśmy poprzednio badania miał 1% i udało się 🙂 zawsze trochę szczęścia pomaga
Najważniejsze, że się udało 💚

Do góry