reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Witam Was serdecznie:) mam na imię Wiola. W lutym kończę 33 lata. O ciaze z mezem staramy się już od około 7 lat. Półtora roku temu byłam w ciąży. Niestety poroniłam ze względu na trisomie. Mąż ma slabe nasienie, a ja z kolei prolaktyne. Zaczęliśmy przygotowywania do in vitro, a tu taka niespodzianka-jestem w ciazy:) :):) strasznie się boję kolejnego niepowodzenia. We wtorek zrobiłam betę i wynosiła 30, we wtorek 142. Tylko progesteron mam trochę za wysoki bo 52, a norma jest jakoś do 44. Czy któraś też tak miała? Bo zazwyczaj jest problem z niskim wynikiem...

reklama
Witam Was serdecznie:) mam na imię Wiola. W lutym kończę 33 lata. O ciaze z mezem staramy się już od około 7 lat. Półtora roku temu byłam w ciąży. Niestety poroniłam ze względu na trisomie. Mąż ma slabe nasienie, a ja z kolei prolaktyne. Zaczęliśmy przygotowywania do in vitro, a tu taka niespodzianka-jestem w ciazy:) :):) strasznie się boję kolejnego niepowodzenia. We wtorek zrobiłam betę i wynosiła 30, we wtorek 142. Tylko progesteron mam trochę za wysoki bo 52, a norma jest jakoś do 44. Czy któraś też tak miała? Bo zazwyczaj jest problem z niskim wynikiem...
Hej. A z którego lutego jesteś 😁? Powiem Ci nie spotkałam się z za dużym progesteronem, ale sądzę, że taki chyba lepszy niż niższy, ale mogę się mylić.

A może jakaś mnoga, albo masz pcos?

Podobny czas starań 🖤 wszystko bedzie dobrze 😊

Hej. A z którego lutego jesteś 😁? Powiem Ci nie spotkałam się z za dużym progesteronem, ale sądzę, że taki chyba lepszy niż niższy, ale mogę się mylić.

A może jakaś mnoga, albo masz pcos?
Mam wysoka prolaktyne. Na początku stycznia zrobiłam rezonans i w dniu W którym dowiedziałam się, że jestem w ciąży dostałam wyniki, że mam gruczolaka i wcale nie takiego małego:/ jutro jade do mojej ginekolog to moze dowiem sie cos wiecej. A urodziłam się 13 więc trochę tak pechowo ;)

Dokładnie! 😅 za to w nocy ciągle sie budze 😪
No ja tak samo noce to koszmar ,budzę męża kręcąc się ,wiercąc ,sikając co 5minut ,coś mnie zakuje w jajniku to już się wsłuchuję w organizm .. a przychodzi dzień i nagle senna jestem na maxa ,aż się boje co to jutro będzie w pracy ..dziś sobie mogłam pozwolić a jutro praca a na 15.30 ginekolog,wstaje tez wcześniej bo ide przyrost bety sprawdzić ..wiec cały dzień na nogach ..

reklama
Mam wysoka prolaktyne. Na początku stycznia zrobiłam rezonans i w dniu W którym dowiedziałam się, że jestem w ciąży dostałam wyniki, że mam gruczolaka i wcale nie takiego małego:/ jutro jade do mojej ginekolog to moze dowiem sie cos wiecej. A urodziłam się 13 więc trochę tak pechowo ;)
Dla mnie 13 jest szczęśliwa, a wodnik są super 😅, też jestem z lutego 😅.
Daj znać co Ci powie gin.

Do góry