Witam Was serdecznie mam na imię Wiola. W lutym kończę 33 lata. O ciaze z mezem staramy się już od około 7 lat. Półtora roku temu byłam w ciąży. Niestety poroniłam ze względu na trisomie. Mąż ma slabe nasienie, a ja z kolei prolaktyne. Zaczęliśmy przygotowywania do in vitro, a tu taka niespodzianka-jestem w ciazy strasznie się boję kolejnego niepowodzenia. We wtorek zrobiłam betę i wynosiła 30, we wtorek 142. Tylko progesteron mam trochę za wysoki bo 52, a norma jest jakoś do 44. Czy któraś też tak miała? Bo zazwyczaj jest problem z niskim wynikiem...
reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Ty i @Dzastun bo ten sam wiek macieto jak narazie na chyba tutaj najmłodsza
Calineczka92
Hej. A z którego lutego jesteś ? Powiem Ci nie spotkałam się z za dużym progesteronem, ale sądzę, że taki chyba lepszy niż niższy, ale mogę się mylić.Witam Was serdecznie mam na imię Wiola. W lutym kończę 33 lata. O ciaze z mezem staramy się już od około 7 lat. Półtora roku temu byłam w ciąży. Niestety poroniłam ze względu na trisomie. Mąż ma slabe nasienie, a ja z kolei prolaktyne. Zaczęliśmy przygotowywania do in vitro, a tu taka niespodzianka-jestem w ciazy strasznie się boję kolejnego niepowodzenia. We wtorek zrobiłam betę i wynosiła 30, we wtorek 142. Tylko progesteron mam trochę za wysoki bo 52, a norma jest jakoś do 44. Czy któraś też tak miała? Bo zazwyczaj jest problem z niskim wynikiem...
A może jakaś mnoga, albo masz pcos?
HeraUnique
Podobny czas starań wszystko bedzie dobrzeWitam Was serdecznie mam na imię Wiola. W lutym kończę 33 lata. O ciaze z mezem staramy się już od około 7 lat. Półtora roku temu byłam w ciąży. Niestety poroniłam ze względu na trisomie. Mąż ma slabe nasienie, a ja z kolei prolaktyne. Zaczęliśmy przygotowywania do in vitro, a tu taka niespodzianka-jestem w ciazy strasznie się boję kolejnego niepowodzenia. We wtorek zrobiłam betę i wynosiła 30, we wtorek 142. Tylko progesteron mam trochę za wysoki bo 52, a norma jest jakoś do 44. Czy któraś też tak miała? Bo zazwyczaj jest problem z niskim wynikiem...
Mam wysoka prolaktyne. Na początku stycznia zrobiłam rezonans i w dniu W którym dowiedziałam się, że jestem w ciąży dostałam wyniki, że mam gruczolaka i wcale nie takiego małego:/ jutro jade do mojej ginekolog to moze dowiem sie cos wiecej. A urodziłam się 13 więc trochę tak pechowoHej. A z którego lutego jesteś ? Powiem Ci nie spotkałam się z za dużym progesteronem, ale sądzę, że taki chyba lepszy niż niższy, ale mogę się mylić.
A może jakaś mnoga, albo masz pcos?
G
guest-1689277262
Gość
Chciałabym znów mieć 24Ty i @Dzastun bo ten sam wiek macie
Tyle się już wyczekalysmy, że musi się udaćPodobny czas starań wszystko bedzie dobrze
Piękna Koka
29
Piękna Koka
No ja tak samo noce to koszmar ,budzę męża kręcąc się ,wiercąc ,sikając co 5minut ,coś mnie zakuje w jajniku to już się wsłuchuję w organizm .. a przychodzi dzień i nagle senna jestem na maxa ,aż się boje co to jutro będzie w pracy ..dziś sobie mogłam pozwolić a jutro praca a na 15.30 ginekolog,wstaje tez wcześniej bo ide przyrost bety sprawdzić ..wiec cały dzień na nogach ..Dokładnie! za to w nocy ciągle sie budze
reklama
Calineczka92
Dla mnie 13 jest szczęśliwa, a wodnik są super , też jestem z lutego .Mam wysoka prolaktyne. Na początku stycznia zrobiłam rezonans i w dniu W którym dowiedziałam się, że jestem w ciąży dostałam wyniki, że mam gruczolaka i wcale nie takiego małego:/ jutro jade do mojej ginekolog to moze dowiem sie cos wiecej. A urodziłam się 13 więc trochę tak pechowo
Daj znać co Ci powie gin.