reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Ja testy zawsze robiłam po terminie spodziewanej miesiączki , były mega blade , ledwo widoczne. Poza tym wiem , że beta da mi większą pewność , więc dla spokoju ducha pojadę na ta krew:)
Rozumie, ja bym nie umiał czekać w niepewności, ale każdy ma inaczej😊. A po czym poznałaś w takim razie, że to chyba ciąża?

Rozumie, ja bym nie umiał czekać w niepewności, ale każdy ma inaczej😊. A po czym poznałaś w takim razie, że to chyba ciąża?
Parę dni po owulacji pojawił się ból podbrzusza i jajnika z tej strony skąd była owulacja. Plus bardzo bolące piersi , i ogólnie , cały czas mi zimno . Chodzę w bluzie po domu i pod kocem mam dreszcze . Wypisz wymaluj stan jak przed ciążą z córką

reklama
Parę dni po owulacji pojawił się ból podbrzusza i jajnika z tej strony skąd była owulacja. Plus bardzo bolące piersi , i ogólnie , cały czas mi zimno . Chodzę w bluzie po domu i pod kocem mam dreszcze . Wypisz wymaluj stan jak przed ciążą z córką
Aha rozumiem, życzę w takim razie oby to było to🍀

Do góry