reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Mnie jeszcze nie mdli. Bardziej czuje zapachy. Ale boje się wymiotów , które w 1 ciąży męczyły mnie okropnie przez całą ciążę, a w drugiej do ok połowy. I to męczenie okropne to 15-25 razy na dobę. Więc mega mocno. oby tym razem było łagodnie.
Do tego 1 ciąża z cukrzyca i cholestazą. Druga z cukrzyca.
A od którego tygodnia w wcześniejszych ciążach Ci się zaczęły?

dzisiaj robiłam betę, bo mam jakieś delikatne plamienie. Wynik bety jest 3429, wyników proga jeszcze nie mam. W środę sobie powtórzę betę.
Ooo to wysoka beta proga nie robiłaś? Plamienia mogą być, ale mogą też być spowodowane niskim progiem i wtedy lekarz przepisuje. Przy takiej becie już możesz śmiało iść na usg 😁. Który tydzień?

reklama
Ooo to wysoka beta proga nie robiłaś? Plamienia mogą być, ale mogą też być spowodowane niskim progiem i wtedy lekarz przepisuje. Przy takiej becie już możesz śmiało iść na usg 😁. Który tydzień?
dzisiaj 5+1, robiłam proga ale nie ma jeszcze wyników, bo byłam po pracy. Wizytę mam w przyszły czwartek, to moja w sumie 3 ciąża, mam już syna 3.5 roku także już doświadczenie jakieś mam 😂 ale plamienie jednak mrozi krew w żyłach trochę.

Do góry