reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
A od którego tygodnia w wcześniejszych ciążach Ci się zaczęły?Mnie jeszcze nie mdli. Bardziej czuje zapachy. Ale boje się wymiotów , które w 1 ciąży męczyły mnie okropnie przez całą ciążę, a w drugiej do ok połowy. I to męczenie okropne to 15-25 razy na dobę. Więc mega mocno. oby tym razem było łagodnie.
Do tego 1 ciąża z cukrzyca i cholestazą. Druga z cukrzyca.
Calineczka92
Hej. Ja klasycznie zapytam robiłaś betę i proga bądź zamierzasz? Kiedy planujesz usgWitam się nieśmiało, wychodzi mi termin na 2 października
Kasiek88
Tak od 5-6. Więc mam jeszcze parę dniA od którego tygodnia w wcześniejszych ciążach Ci się zaczęły?
Lu_cy
dzisiaj robiłam betę, bo mam jakieś delikatne plamienie. Wynik bety jest 3429, wyników proga jeszcze nie mam. W środę sobie powtórzę betę.Hej. Ja klasycznie zapytam robiłaś betę i proga bądź zamierzasz? Kiedy planujesz usg
HeraUnique
Ja mam nadzieje ze bedzie mnie tylko mdlić bez finałów w wcTak od 5-6. Więc mam jeszcze parę dni
Calineczka92
Ooo to wysoka beta proga nie robiłaś? Plamienia mogą być, ale mogą też być spowodowane niskim progiem i wtedy lekarz przepisuje. Przy takiej becie już możesz śmiało iść na usg . Który tydzień?dzisiaj robiłam betę, bo mam jakieś delikatne plamienie. Wynik bety jest 3429, wyników proga jeszcze nie mam. W środę sobie powtórzę betę.
Calineczka92
Haha to korzystaj póki możesz , a tak serio może tym razem będzie okejTak od 5-6. Więc mam jeszcze parę dni
Ostatnia edycja:
Calineczka92
No jak mdli to lajtowo do przeżycia, jak już trzeba WC tulić to dramatJa mam nadzieje ze bedzie mnie tylko mdlić bez finałów w wc
reklama
Lu_cy
dzisiaj 5+1, robiłam proga ale nie ma jeszcze wyników, bo byłam po pracy. Wizytę mam w przyszły czwartek, to moja w sumie 3 ciąża, mam już syna 3.5 roku także już doświadczenie jakieś mam ale plamienie jednak mrozi krew w żyłach trochę.Ooo to wysoka beta proga nie robiłaś? Plamienia mogą być, ale mogą też być spowodowane niskim progiem i wtedy lekarz przepisuje. Przy takiej becie już możesz śmiało iść na usg . Który tydzień?