reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Ja mam 5t+5. Możesz iść już jak beta będzie ponad 1000 żeby cokolwiek lekarz mógł zobaczyć, taka prawda.Na który tydzień planujecie pierwszą wizytę? Też muszę przemyśleć kwestię L4. Pracuje w szkole, a to siedlisko bakterii i wirusów.
Tak brałam w poprzedniej ciąży to teraz też. Poza tym w konsultacji genetycznej też miałam go wpisanego.ale acard tez Ci kazał Twój ginekolog tak ?
Biorę 0.6a Jeszcze dopytam bo się nie znam ,jeśli chodzi o heparynę to tez są jakies dawki tak ?
Aewea
jeżeli chodzi o nasze premie, to za miesiac w których się było na l4 nie jest przyznawana. Ale jeżeli jest wyliczane tak jak zasiłek macierzyński to z tego co się dowiedziałam to raczej jest u nas liczona cała wypłata.To zależy jak Twój pracodawca to uznaje. A byłaś kiedyś na l4 miałaś wtedy liczone te premie czy nie, zobacz sobie.
Bo uznaniowe zależy od pracodawcy.
Bo zwykła premia jest wliczana (np. Od sprzedaży jak w korpo mają to normalnie się liczy, a uznaniowe akurat nie wliczane są).
Oooo ja pracuję w Kato. A teraz mieszkam pod Pszczyną.Ja okolice Katowic
Calineczka92
Aha no bo zasada jest tak za l4 i macierzyński bierze się pełne wynagrodzenie. Więc może nie dostaniesz premii, ale może masz liczone ze średniej z premia.jeżeli chodzi o nasze premie, to za miesiac w których się było na l4 nie jest przyznawana. Ale jeżeli jest wyliczane tak jak zasiłek macierzyński to z tego co się dowiedziałam to raczej jest u nas liczona cała wypłata.
Calineczka92
1 dzień okresu miałaś 31.12?Jeśli okres miałam 31.12. To dzisiaj jest skończone 4+ 1?
Kasiek88
Pszczyna to jakieś pół godziny odemnieOooo ja pracuję w Kato. A teraz mieszkam pod Pszczyną.
reklama
Kasiek88
Tak pierwszy dzień1 dzień okresu miałaś 31.12?