olaola 0609
Fanka BB :)
Pewnie po ojcuAaa to jak najbardziej mój mąż raz skomentował tu wygląda jakby miał po kolano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie po ojcuAaa to jak najbardziej mój mąż raz skomentował tu wygląda jakby miał po kolano
Taaaak już dawnoA wybraliście już imiona?
A jakby inaczej wszystko co najlepsze to przecież tatuś dopisze zasługę sobiePewnie po ojcu
Gratulacje, pięknie!Hej ciocie jesteśmy po połówkowych
Mamy 371g i jesteśmy zdrowa dziewczynka !!!
Ja rodziłam i na Kopernika i w Zeromskim.Super, dzięki za informacje o grupie. Ja się głównie zastanawiam nad dwoma szpitalami: na Siemiradzkiego i Żeromskiego. Głównie z tego powodu że moja ginekolog do której chodzę tam pracuje. Wiem że są małe szanse że trafie na nią podczas porodu i na 100% będę „wykupywała” położną ale bardzo liczę się z jej zdaniem.
Ojeziu następna laleczkaHej ciocie jesteśmy po połówkowych
Mamy 371g i jesteśmy zdrowa dziewczynka !!!
To jestem ciekawa, kto tam siedzi Ja od prenatalnych wiem, że chłopiec, potem potwierdzał to mój lekarz, więc myślę, że na połówkowych nie będzie niespodzianki Z imieniem nie mieliśmy problemu, bo dostanie po tacie - Adaś.Hej wszystkim, połowa 20 tc, we wtorek dowiemy się kogo będziemy mieć, również u mnie było podejrzenie dziewczynki no ale zobaczymy, coś mogło się schować na poprzednim badaniu
Jeśli to ona to chociaż mamy imię już na 100% pewne bo dla chlopca nie mam pojęcia