Koralina95
Zaangażowana w BB
hejHej kochane jestem tu nowa robiłam sobie test ciazowy i wyszła słaba druga kreska ktoś tak miał?
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejHej kochane jestem tu nowa robiłam sobie test ciazowy i wyszła słaba druga kreska ktoś tak miał?
tak właśnie myślałam że to może być wczesna ciaza bo dopiero 3 dni spóźnia mi się miesiączka. Ginekologa mam w środę nie wiem czy nie za szybko czy coś pokażeNie ważne czy słaba czy mocna. Jesli jest 2 to wskazuje na ciążę test. Moze byc wczesna ciąża, powtórzyć test a najlepiej iść na bete
Pink strumieniowyHej kochane jestem tu nowa robiłam sobie test ciazowy i wyszła słaba druga kreska ktoś tak miał?
możliwe, że to początek. Może pewniej zrobić betę i przyrost po 48hwłaśnie miałam test z czułością 10 zrobiłam chyba już z 5 testów hehe i każdy wychodzi tak słabo 3 dni dopiero spóźnia mi się miesiączka to myślę że to początek ciaży
ja mam dopiero 30 dzień cyklu . Ja robiłam test w dniu dostania miesiączki i wyszła słaba kreska i tak codziennie powtarzam test od 3 dni to cały czas jest słaba kreskaheja w którym dniu cyklu jesteś? U mnie były cykle średnio 31 dniowe. Zaczęłam robić testy w 27 dniu, dopiero 32 dc zobaczyłam dosłownie cień kreski
(zrobiłam drugi test, jego wynik był taki sam). Tego samego dnia zrobiłam betę- 24,7 mIU/ml
coś mi aplikacja wariuje, bo nie chce dodać zdjęcia :/Pink strumieniowy![]()
a ta beta to jest z krwi tak?możliwe, że to początek. Może pewniej zrobić betę i przyrost po 48h
hmmm tym bardziej dla rozwiania wątpliwości zrobiłabym betęja mam dopiero 30 dzień cyklu . Ja robiłam test w dniu dostania miesiączki i wyszła słaba kreska i tak codziennie powtarzam test od 3 dni to cały czas jest słaba kreska
taka ta beta to jest z krwi tak?