A jak wagowo dzieciątko ?Jakos 5 miesięcy przed ciążą zaczęłam prenatal i mam do dzisiaj. Poza tym Vigantoletten do niedawna, Magne B6 od czerwca, Acard prawie od początku ciąży. I dieta cukrzycowa od 2 tygodni. Nie mam pojęcia, co tu może tak dobrze działać
reklama
Ja od samego rana próbuje już wszystkiego chyba żeby zaczęła się ruszać. Dla świetego spokoju pojadę na ktg zobaczyć
Wszystko jest dobrze na szczęście na ktg żadnych nieprawidłowości nie ma, byłam od razu z zapisem u swojego lekarza prowadzącego i tez powiedział ze jest prawidłowy. Po prostu się tak obróciła, że nic nie czułam. Dobrze że pojechałam bo od razu człowiek spokojniejszy tak to bym pewnie panikowała dalejDaj znać co tam u Was! może lepiej pojechać na SOR? nie jestem zwolenniczką paniki wania, ale jeśli masz być spokojniejsza? wiele kobiet tak robi, nic dziwnego dla nich
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja mam wyniki badań.. Hemoglobina spadła, ale w normie jest jeszcze 11,9.. Erytrocyty i hematokryt nawet zwiększyły się delikatnie. W środę wizyta, zobaczę co lekarz powie na temat tych wartości..
kaha216
Moderator
no a jak Ci prowadzący kazał?Ja się zastanawiam po jakim czasie zbadać krew od czasu przyjmowania tej b12
Anulka4247
Ja wrzucałam kiedyś do bloga Srokao. Porównanie kosmetyków dla dzieci. Ja wybralam z tego sylveco i weleda.Dziewczyny tu któraś kiedyś wstawiła link do jakieś strony dotyczącej środków pielengnacyjnych dla maluchów, macie gdzieś go zapisanego? Nie zapisałam sobie a w sierpniu chce się zacząć rozglądać za tym.
Wózek dalej nie kupiony, ale byliśmy na rozeznaniu. Ciężki wybór. Podobał nam się Espiro ale ten co wybraliśmy nie ma za dużo opinii na internecie bo to jakaś wersja z tego roku. I drugie miejsce miał Britax.. No zobaczymy na co padnie ostatecznie
Analizy dla dzieci
ZBIORCZE Balsamy, olejki do nacierania, na katar dla dzieci ð LINK ð Filtry przeciwsÅoneczne ð LINK ð Filtry przec...
www.srokao.pl
A ja wwłaśnie wózek już kupiłam, Junamę Space.
crainte
Dziś ma 908g, 26+4A jak wagowo dzieciątko ?
Nic nie mówił ..a morfologię dopiero dostanę żeby wyniki przynieść w 34tyg ciąży.no a jak Ci prowadzący kazał?
To na którym centylu Ci powiedziała że jest , mój miał w 26 i 3dni 1020g to mówił że okDziś ma 908g, 26+4
reklama
crainte
Dziś 25 centyl i dziś też jest ok. Ale też musisz patrzeć całościowo na wszystkie wymiary, stosunki plus przepływy. Nie znam się, ale sama waga nie była tragiczna bez odniesienia do pozostałych. Moja gin wszystko bierze razem i przelicza. Choć dziś już bez przeliczania po samym usg była zadowolonaTo na którym centylu Ci powiedziała że jest , mój miał w 26 i 3dni 1020g to mówił że ok