reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

No wagi nie masz złej bo na ten tydzień to według pewnej tabeli to 50centyl. A wagę się wylicza na podstawie wymiarów to nie wiem czemu masz 25 🧘

reklama
jaaacie, duża przerwa... ja robię co 3tyg na każda wizytę. wydaje mi się że 2-3tyg to dobry odstęp, żeby sprawdzić postęp, wcześniej chyba nie ma sensu 🙂
No ja na NFZ powinnam mieć co 4tyg wizyty ale zawsze coś wpadło że byłam w między czasie ale na badania pilnują swoich wytycznych nawet kiedy są bakterie czy zaniżone wyniki nie dadzą więcej badań w innych kierunkach niż to co mają wpisane w normę.

No ja na NFZ powinnam mieć co 4tyg wizyty ale zawsze coś wpadło że byłam w między czasie ale na badania pilnują swoich wytycznych nawet kiedy są bakterie czy zaniżone wyniki nie dadzą więcej badań w innych kierunkach niż to co mają wpisane w normę.
Dobrze że choć USG robil i sprawdzal a nie walnął tekstem że limit wyczerpany 🤦

Ja po wizycie, moja mała bardzo nadgoniła wagowo i dzisiaj miała 1570 g. Więc wg mojego pierwotnego terminu z USG powinno być dzisiaj 29 TC, ale gin już wpisał w kartę 30 TC tak jak z miesiączki. Ale powiem Wam, że czułam , że bardzo teraz rosła, bo skóra była napięta, nawet wyskoczyły jakieś nowe rozstępy i brzuch też widocznie urósł. Jest ułożona już głókowo, niestety mocno mi już naciska na krocze i muszę się wybrać do fizjoterapeutki, bo coraz ciężej mi chodzić i siedzieć. Lekarz też zauważył w badaniu, że śluzówka jest przekrwiona. Z szyjką wszystko dobrze :) tardyferon i B12 bez zmian

Ja po wizycie, moja mała bardzo nadgoniła wagowo i dzisiaj miała 1570 g. Więc wg mojego pierwotnego terminu z USG powinno być dzisiaj 29 TC, ale gin już wpisał w kartę 30 TC tak jak z miesiączki. Ale powiem Wam, że czułam , że bardzo teraz rosła, bo skóra była napięta, nawet wyskoczyły jakieś nowe rozstępy i brzuch też widocznie urósł. Jest ułożona już głókowo, niestety mocno mi już naciska na krocze i muszę się wybrać do fizjoterapeutki, bo coraz ciężej mi chodzić i siedzieć. Lekarz też zauważył w badaniu, że śluzówka jest przekrwiona. Z szyjką wszystko dobrze :) tardyferon i B12 bez zmian
To bardzo ładnie waży 😁 jest co dźwigać już hehe

reklama
Pytanie do dziewczyn z Wrocławia i okolic. Gdzie jest największy wybór wózków dziecięcych, tak aby sobie pooglądać na żywo?

Do góry