Moje dzieciaki zaczynają się ruszać jak wypije coś mocno zimnego i chwilę poleżę bez ruchu. Spróbuj a jak nie pomoze to jedz sprawdzić co się dzieje.29 tydzień. Codziennie bardzo ruchliwa, szczególnie po wypiciu wody z dużą ilością cytryny, a dzisiaj nic ją nie rusza, ani woda z cytryną, ani słodki owoc
reklama
Ja jak już mam schize to się kładę na wznak i z reguły dupę mi wystawi w prawej stronie.29 tydzień. Codziennie bardzo ruchliwa, szczególnie po wypiciu wody z dużą ilością cytryny, a dzisiaj nic ją nie rusza, ani woda z cytryną, ani słodki owoc
kaha216
Moderator
Daj znać co tam u Was! może lepiej pojechać na SOR? nie jestem zwolenniczką paniki wania, ale jeśli masz być spokojniejsza? wiele kobiet tak robi, nic dziwnego dla nich29 tydzień. Codziennie bardzo ruchliwa, szczególnie po wypiciu wody z dużą ilością cytryny, a dzisiaj nic ją nie rusza, ani woda z cytryną, ani słodki owoc
ja mam spacerówkę espiro sonic air i muszę powiedzieć ze generalnie wózek fajny, koła pompowane (już dwa razy sobie pękły raz bo mój dziadek za dużo powietrza napompowal) ale rama jest TRAGICZNA tak się drapie,ze po prostu szok wiec ewentualnie na to bym zwróciła uwagę bo komfort jazdy spokoDziewczyny tu któraś kiedyś wstawiła link do jakieś strony dotyczącej środków pielengnacyjnych dla maluchów, macie gdzieś go zapisanego? Nie zapisałam sobie a w sierpniu chce się zacząć rozglądać za tym.
Wózek dalej nie kupiony, ale byliśmy na rozeznaniu. Ciężki wybór. Podobał nam się Espiro ale ten co wybraliśmy nie ma za dużo opinii na internecie bo to jakaś wersja z tego roku. I drugie miejsce miał Britax.. No zobaczymy na co padnie ostatecznie
Mój brzuch taki jest trudny do sklasyfikowania ale jest zupełnie inny kształt niż na synka prawie 27tydzien
Załączniki
Ja po dwóch godzinach miałam większy od po pierwszej to mówił że tak może być ale po 2h mniejszy od na czczo to nie mam pojęciaDziewczyny odebrałam wyniki krzywej, czy któraś z was miała wynik na czczo wyższy od tego po 2h?
U mnie to wyglada tak:
Na czczo 80mg/dl
Po 1h: 127mg/dl
Po 2h: 67,3mg/dl
crainte
Fanka BB :)
A może po lrostu zadzwoń na izbę i zapytaj, co oni sądzą? Ja wczoraj miałam taką ilość zajęć, że cały dzień Maluch nieobecny, a woeczorem, jak zaczął saoje odprawiać, to nadrobił cały dzień. U mnie zaraz 27, więc inaczej, ale słodkie i leżenie nigdy nie pomaga na ruchy.Dziewczyny ja mam taki problem, że mała mi się wczoraj rano bardzo ładnie ruszała, później już wcale, przez moment poruszała się w nocy i na tym koniec. Nie wiem czy jechać kontrolnie na ktg czy jeszcze poczekać i nie panikować
olala25
miałam w poprzedniej ciąży, raczej ok, po prostu szybko metabolizujesz cukierDziewczyny odebrałam wyniki krzywej, czy któraś z was miała wynik na czczo wyższy od tego po 2h?
U mnie to wyglada tak:
Na czczo 80mg/dl
Po 1h: 127mg/dl
Po 2h: 67,3mg/dl
crainte
Jakos 5 miesięcy przed ciążą zaczęłam prenatal i mam do dzisiaj. Poza tym Vigantoletten do niedawna, Magne B6 od czerwca, Acard prawie od początku ciąży. I dieta cukrzycowa od 2 tygodni. Nie mam pojęcia, co tu może tak dobrze działaćA co bierzesz ze tak ładnie ci wzrosło?
reklama
crainte
Maluch zagrożony hipotrofią w dwa tygodnie przeskoczył o 5 centyli Nadal nie jest wielkoludem, ale to co mówila gin.: na dzisiaj nie ma się do czego przyczepić, dieta przed zdiagnozowaną cukrzycą mogła faktycznie Mu przeszkadzać, będziemy kontrolować, "wielki mały człowiek nie musi być pod warunkiem, że przyrosty są prawidłowe" Także męczymy się dietą, ale już z poczuciem osìąganego celu