Anulka4247
Fanka BB :)
U mnie będzie Szymon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OlaDziewczyny a ja tak z innej beczki, macie juz wybrane imiona dla Waszych malenstw?
Z pochwy zaś ..Ja mam czarne na maksa, ale biorę żelazo i wiem, że to od tego krew z odbytu? czy z pochwy?
Nie wiem czy to żyłki jakieś pękają,Z pochwy zaś ..
No po tej godzinie od tego do muszli wleciało teraz piję dużo i chodzę siku i do muszli nie leci ale na papierze nadal żywa jak się podcieramwiem, że przy zatwardzeniach mogą pojawiać się plamienia, na początku ciąży miałam mega problem z załatwianiem i moja ginekolog mnie przestrzegała, że moga sie pojawić... nie jest tego dużo?
miałaś tak kiedyś już? w sensie w takiej ilości?Nie wiem czy to żyłki jakieś pękają,
No po tej godzinie od tego do muszli wleciało teraz piję dużo i chodzę siku i do muszli nie leci ale na papierze nadal żywa jak się podcieram
Miałam już parę razy ale nie parlam wtedy i nie wiadomo od czego i co się dzieje. Teraz trochę dłużej się utrzymuje bo z reguły juz ciemniały.miałaś tak kiedyś już? w sensie w takiej ilości?