reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
U nas chyba będzie Milena :) mąż wymyślił i zostało 😁 ja jutro wizytuję, ale dopiero po pracy, więc czeka mnie długi dzień ;)

Macie może czarny stolec, bo parę dni mnie męczy zatwardzenie ,dziś trochę za mocno chyba parlam bo normalnie już mnie tam męczyło ,po godzinie usiadłam na kibelek i zas krew ... Już normalnie ręce mi opadają,poleciało do muszli, jakąś część na wkładkę ,teraz jak się załatwiam to na papierze mam. Brzuch mnie nie boli ,młody się rusza nie wiem co to k..już z tym krwawieniem myślałam że jak będę brać ten progesteron to mi sie to uspokoi ... 😒 Czytałam po żelazie to czarny stolec jest ale po b12 nic nie piszą .. jeszcze doczytałam że po prenatalu też jakieś dziewczyny miały ale w sumie nie napisane było że po Duo

wiem, że przy zatwardzeniach mogą pojawiać się plamienia, na początku ciąży miałam mega problem z załatwianiem i moja ginekolog mnie przestrzegała, że moga sie pojawić... nie jest tego dużo?

Z pochwy zaś ..
Nie wiem czy to żyłki jakieś pękają,
wiem, że przy zatwardzeniach mogą pojawiać się plamienia, na początku ciąży miałam mega problem z załatwianiem i moja ginekolog mnie przestrzegała, że moga sie pojawić... nie jest tego dużo?
No po tej godzinie od tego do muszli wleciało teraz piję dużo i chodzę siku i do muszli nie leci ale na papierze nadal żywa jak się podcieram

reklama
Do góry