reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

A jakie jest Wasze zdanie na temat bankowania krwi pępowinowej? Korzystałyście? Skorzystacie?
Ja dostałam dwie oferty. Z Novum i Polskiego Banku Komórek Macierzystych. Novum bylo tańsze. Ale chyba się nie zdecyduję raczej. To takie zakladanie najgorszego a sam ten facet z Novum mówił, że tej krwi jest zazwyczaj mało i wystarcza, żeby pomóc małemu dziecku. Nastolatkowi może być już różnie.

reklama
Zapytałam się tylko o szczepienie na Krztusiec mówił że "wybij sobie to z głowy w ciąży, dziecko dostanie w swoim czasie szczepionkę"
O kurcze, jestem w szoku. W poniedziałek mam wizytę u mojego gina to się zapytam co sądzi, chociaż ja dopiero 18t5d więc jeszcze daleko do ewentualnego szczepienia

Jak tam wasze brzuchole?? Ja zaczynam 22tc i wyglada to tak 🙈🙈🙈

Załączniki

• IMG_3063.JPG
    IMG_3063.JPG
    89 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry