Ja mam wypisane żelazo, ale tym razem do picia i o dziwo nie mam żadnych problemów jelitowych. Niestety po żelazie w tabletkach miałam biegunkiCzy któraś z Was ma problem z hemoglobiną, przyjmuje żelazo i ma przez nie takie bóle jelit?
reklama
Mi twardnieje macica, ale żadnych skurczy nie czuję. Biorę magnez (aspargin) 2x2 i luteinę podjęzykową 2x1.A skurcze przepowiadające któraś już z was ma ? Mi trochę osłabły po tym leku ale czasem czuję że macica i tak walczy
Wooow, ale długa noga!!!Ja już dziewczyny po połówkowych Lekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam
Co do żelaza polecam tez codziennie szejki z pietruszką nie dość że pyszne, to u mnie fajnie działają.
Skoro tutaj taki ruch podpytam czy ktoras z Was jest z Warszawy? Macie moze do polecenia jakieś fajne zajecia dla kobiet w ciazy? Ja zawsze bylam dość aktywna, a skoro samopoczucie juz fajne chętnie bym cos podziałała fizycznie poza spacerami ja już mam 7kg na plusie....
Wooow, ale długa noga!!!
Co do żelaza polecam tez codziennie szejki z pietruszką nie dość że pyszne, to u mnie fajnie działają.
Skoro tutaj taki ruch podpytam czy ktoras z Was jest z Warszawy? Macie moze do polecenia jakieś fajne zajecia dla kobiet w ciazy? Ja zawsze bylam dość aktywna, a skoro samopoczucie juz fajne chętnie bym cos podziałała fizycznie poza spacerami ja już mam 7kg na plusie....
Lekarz tez mówił,że noga konkret A rozumiem, że ta pietruszka jako dodatek? Dobry pomysł, pietruszka bardzo zdrowa Ja myślałam o zajęciach z jogi dla kobiet w ciąży, a tak to póki co w domu sobie coś ćwiczę, tez byłam aktywna i nie chce się zasiedzieć. Ale ostatnio już coraz gorzej z możliwościami, siedzę na kanapie i sapię jak lokomotywa. O to podobnie mamy z wagą mi teraz od ostatniej wizyty ponad dwa kilo.
Piękne ujęcieJa już dziewczyny po połówkowych Lekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam
Anulka4247
Fanka BB :)
Kurcze nie mam takich fajnych ujęć z mojego polówkowego bo mały byl do nas pleckami. Ja mam 2 kg tylko na plusie od początku, żrę na potęgę wg wskazań dietetyka, a nic nie przybywa. Myślałam, że to dziecko wyjdzie niewielkie na połówkowym, a wszystkie wymiary większe niż średnia dla tego tygodnia. Też mi hemoglobina spadła, może lekarz coś przepisze.Ja już dziewczyny po połówkowych Lekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam
crainte
Jest tu pare osób chętnych powymieniać się doświadczeniami z większą grupą. Może powpadajcie tutaj też czasami? No chyba, że lista nie jest zamknięta, to chętnie się dołączymyja się zajmuje
crainte
Ja mam połówkowe za 1,5 tygodnia, ale też 2 kg na plusie Jem wszystko na co mam ochotę, ale jakoś tak w ciąży mam ochotę raczej na zdrowe, z niezdrowych tylko lodyKurcze nie mam takich fajnych ujęć z mojego polówkowego bo mały byl do nas pleckami. Ja mam 2 kg tylko na plusie od początku, żrę na potęgę wg wskazań dietetyka, a nic nie przybywa. Myślałam, że to dziecko wyjdzie niewielkie na połówkowym, a wszystkie wymiary większe niż średnia dla tego tygodnia. Też mi hemoglobina spadła, może lekarz coś przepisze.
reklama
A jak waga malucha? a jaką masz hemoglobinę? Jak Wy toKurcze nie mam takich fajnych ujęć z mojego polówkowego bo mały byl do nas pleckami. Ja mam 2 kg tylko na plusie od początku, żrę na potęgę wg wskazań dietetyka, a nic nie przybywa. Myślałam, że to dziecko wyjdzie niewielkie na połówkowym, a wszystkie wymiary większe niż średnia dla tego tygodnia. Też mi hemoglobina spadła, może lekarz coś przepisze.
Robicie, że tylko dwa kg