Jeszcze nie próbowałam Na razie jest dobrze po grahamie i chlebie dla cukrzyków, ale też max 1 kromka na posiłek.A chleb pełnoziarnisty? Mi pomagał ...teraz póki co ciężko cokolwiek jesc bo mam mega zgagę ale 1 kromkę żytniego jem na 2x zatyka mnie id razu po kilku kawałkach. Najgorzej w pracy po śniadaniu bo nie mam ruchu
reklama
Hej w pierwszej ciąży miałam takie samo TSH ale obyło się bez leków, bo powtórzyłam badanie i okazało się niższe, później lekarz zlecał co miesiąc robienie TSH i cały czas miałam kolo 1. Spróbuj pójść na badania na spokojnie, bez stresu i najlepiej chwile przed pobraniem krwi posiedz i odpocznijKtóraś tak miała? Co oznaczają te wyniki?
TSH 3,31
FT4 1.01
Jutro mam wizytę u ginekologa
Betty2
Fanka BB :)
Jak tam na dziś?
Cisza jakaś na forum.
Jutro mam prenatalne,to 1 genetyczne i ten test pappa też pewno gun zrobi. Poczytałam o tym teście trochę że wiele dziewczyn i tak robi Nifty bo pappa opierając się na statystyce mega niepokoi.
Robicie to Nifty?
Jeden czynnik w pappa to wiek wiec juz moje 38 zaważy
Cisza jakaś na forum.
Jutro mam prenatalne,to 1 genetyczne i ten test pappa też pewno gun zrobi. Poczytałam o tym teście trochę że wiele dziewczyn i tak robi Nifty bo pappa opierając się na statystyce mega niepokoi.
Robicie to Nifty?
próbujemy przerzucić się już całkiem na forum prywatne tam coś nieco dziewczyny popisująJak tam na dziś?
Cisza jakaś na forum.
Robicie to Nifty?
Magdalenams
Nie robię. Jeśli na usg wyjdzie coś nie tak, a mam nadzieję że będzie ok, to chyba prędzej amniopunkcja. Nie mam kompletnie kasy teraz.Jak tam na dziś?
Cisza jakaś na forum.
Robicie to Nifty?
Betty2
Nie mam powiadomień, poczytampróbujemy przerzucić się już całkiem na forum prywatne tam coś nieco dziewczyny popisują
Magdalenams
Jak się nie odczyta powiadomienia przy wejściu na forum to następne już się nie aktualizują. U mnie tak jest. Wejdę na forum ale nie na ten wątek co trzeba to później cisza w powiadomieniach.Nie mam powiadomień, poczytam
reklama