reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

A chleb pełnoziarnisty? Mi pomagał ...teraz póki co ciężko cokolwiek jesc bo mam mega zgagę ale 1 kromkę żytniego jem na 2x zatyka mnie id razu po kilku kawałkach. Najgorzej w pracy po śniadaniu bo nie mam ruchu
Jeszcze nie próbowałam:) Na razie jest dobrze po grahamie i chlebie dla cukrzyków, ale też max 1 kromka na posiłek.

reklama
Któraś tak miała? Co oznaczają te wyniki?
TSH 3,31
FT4 1.01
Jutro mam wizytę u ginekologa
Hej w pierwszej ciąży miałam takie samo TSH ale obyło się bez leków, bo powtórzyłam badanie i okazało się niższe, później lekarz zlecał co miesiąc robienie TSH i cały czas miałam kolo 1. Spróbuj pójść na badania na spokojnie, bez stresu i najlepiej chwile przed pobraniem krwi posiedz i odpocznij

Jak tam na dziś?
Cisza jakaś na forum.
Jutro mam prenatalne,to 1 genetyczne i ten test pappa też pewno gun zrobi. Poczytałam o tym teście trochę że wiele dziewczyn i tak robi Nifty bo pappa opierając się na statystyce mega niepokoi.
Robicie to Nifty?
Jeden czynnik w pappa to wiek wiec juz moje 38 zaważy
:(

Jak tam na dziś?
Cisza jakaś na forum.
Jutro mam prenatalne,to 1 genetyczne i ten test pappa też pewno gun zrobi. Poczytałam o tym teście trochę że wiele dziewczyn i tak robi Nifty bo pappa opierając się na statystyce mega niepokoi.
Robicie to Nifty?
próbujemy przerzucić się już całkiem na forum prywatne ;) tam coś nieco dziewczyny popisują ;)

Jak tam na dziś?
Cisza jakaś na forum.
Robicie to Nifty?
Nie robię. Jeśli na usg wyjdzie coś nie tak, a mam nadzieję że będzie ok, to chyba prędzej amniopunkcja. Nie mam kompletnie kasy teraz.

Witam serdecznie :) Proszę o dostęp do prywatnego forum. Na razie tylko czytałam Wasze wpisy, bo jestem jeszcze pełna obaw, od samego początku problemy i komplikacje. Ale mam nadzieję, że to za mną. Za tydzień usg prenatalne i zobaczymy :)

reklama
Do góry