reklama
makota89
Fanka BB :)
Też mi się tak wydaje, że powinien być pusty.Pęcherz powinien być pusty, bo wypełniony może uciskać i zasłaniać obraz
Przy transwaginalnym szczególnie jest to istotne, ale przez powłoki brzuszne tez lepiej.
Pełny pęcherz to do inseminacji jest potrzebny![]()
U mnie w Gdańsku piękne słonko. Pojechaliśmy do Sopotu, a tam mgła [emoji28] no ale przeszliśmy się po molo, poszliśmy na pizzę i zalegamy w domu
miętowa25
mi dr przy którymś usg powiedział " o pęcherz pelny"Ja mam to prenatalne we środę. Nie wiem czy lepiej iść z pustym pęcherzem czy ma to znaczenie?
O znalazłam to...ale lepiej iść do wc bo nie strzymamZobacz załącznik 1381097

Przed ktoryms usg w klinice wysikalam sie, dr włożyła sondę i mówi że mam pójść odróżnić pęcherz... Ale ja sikalam ... ale widzę że nie wszystko

Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Jak Wasze cieśninie dziewczyny?
Ja już przed ciążą leczyłam nadciśnienie
Teraz mam zmienione leki (Dopegyt, Betaloc). Pierwszy miesiąc wszystko było dobrze ale w w piątek i wczoraj miałam duże skoki (160/110). Strasznie się martwię
Wzięłam dodatkową tabletkę i po dłuższym czasie ciśnienie spadło. Nie wiem co robić. W czwartek mam wizyte u ginekologa, chce już iść na zwolnienie bo przez ciśnienie mam ciąże wysokiego ryzyka. Wiecie przy jakim nadciśnieniu powinno się jechać do szpitala?
Ja już przed ciążą leczyłam nadciśnienie

Betty2
O tak,faktycznie, przypomniałaś miPęcherz powinien być pusty, bo wypełniony może uciskać i zasłaniać obraz
Przy transwaginalnym szczególnie jest to istotne, ale przez powłoki brzuszne tez lepiej.
Pełny pęcherz to do inseminacji jest potrzebny![]()
Dzięki
Oliwia088
jesteś z Gdańska? Gdzie prowadzisz ciąże?Też mi się tak wydaje, że powinien być pusty.
U mnie w Gdańsku piękne słonko. Pojechaliśmy do Sopotu, a tam mgła [emoji28] no ale przeszliśmy się po molo, poszliśmy na pizzę i zalegamy w domu![]()
AniaMamax3❤❤❤
Mnie kierował powyżej 140 na obserwacjęJak Wasze cieśninie dziewczyny?
Ja już przed ciążą leczyłam nadciśnienieTeraz mam zmienione leki (Dopegyt, Betaloc). Pierwszy miesiąc wszystko było dobrze ale w w piątek i wczoraj miałam duże skoki (160/110). Strasznie się martwię
Wzięłam dodatkową tabletkę i po dłuższym czasie ciśnienie spadło. Nie wiem co robić. W czwartek mam wizyte u ginekologa, chce już iść na zwolnienie bo przez ciśnienie mam ciąże wysokiego ryzyka. Wiecie przy jakim nadciśnieniu powinno się jechać do szpitala?
reklama
makota89
W enelmedzie, bo tam mam pakietjesteś z Gdańska? Gdzie prowadzisz ciąże?![]()