Betty2
Fanka BB :)
Czyli jesz....Piekna pogoda wiec mamy grilla
Ja na tarasie siedzę i buzię do słońca wystawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jesz....Piekna pogoda wiec mamy grilla
mało tego mówi mi żebym nie myślała że jak porzeczki są kwaśne to ja mogę je zjeść bo i tak cukier maja i nie mogę trochę jej nie słucham przyznam się szczerze bo ile można na samym jablku a Małemu trzeba różnych witamin z owoców i warzyw A nie tylko z jablka.Każdy lekarz co innego;/ Mi powiedziała, że mogę max 2 porcje dziennie dozwolonych z książeczki i do 17. Jem jabłka, gruszki, pomarańcze, kiwi, borówki i mrożone maliny i truskawki. Staram się je łączyć np z orzechami, migdałami czy masłem orzechowym albo płatkami owsianymi i jogurtem. Ja korzystam z takiej książeczki Słodkie Mamy i tam wagowo pisze ile czego na porcję (nie ważę co do grama ale się trochę posiłkuję, żeby nie przesadzić z ilością). To samo co w książeczce jest na stronie https://www.diabetes.ascensia.pl/poznaj-cukrzyce/cukrzyca-ciowa/zalecenia_zywieniowe/
im wyższy progesteron tym bardziej może iść w druga stronę... Ale zdrowia dieta z blonnikiem ureguluje wtedy. Mam nadziejęja dopiero 9+5 wiec jeszcze chwilke mi to zajmie ale ma tragedii, wiec nie będę narzekać
Chyba jak we wszystkim zdrowy rozsądek wskazanymało tego mówi mi żebym nie myślała że jak porzeczki są kwaśne to ja mogę je zjeść bo i tak cukier maja i nie mogę trochę jej nie słucham przyznam się szczerze bo ile można na samym jablku a Małemu trzeba różnych witamin z owoców i warzyw A nie tylko z jablka.
Jednej podskoczy drugiej nie...to jest trochę metoda prób i błędówmało tego mówi mi żebym nie myślała że jak porzeczki są kwaśne to ja mogę je zjeść bo i tak cukier maja i nie mogę trochę jej nie słucham przyznam się szczerze bo ile można na samym jablku a Małemu trzeba różnych witamin z owoców i warzyw A nie tylko z jablka.
obrał, tabletki robią mi dobrze nie zwróciłam żadnego posiłku od wtorkuCzyli jesz....
Ja na tarasie siedzę i buzię do słońca wystawiam
aaaa już się nie mogę doczekać chwal się zdjęciami jak tylko będziesz po!Dziś taki piękny dzień a ja po śniadaniu i porannym spacerze padłam i spałam 2h teraz kocyk i netflix. Jutro mam prenatalne
Mama ginekolog też pisze o tych kremach, o pęcherzu nic nie ma.Ja mam to prenatalne we środę. Nie wiem czy lepiej iść z pustym pęcherzem czy ma to znaczenie?
O znalazłam to...ale lepiej iść do wc bo nie strzymam Zobacz załącznik 1381097