reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

ja u Bachórzewskiego, już druga ciąże 😉 a Sobolewski chyba robi tam prenatalne tak? Bo jakoś mi się kojarzy, że chyba na prenatalne do niego idę.. O ile nic nie pokręciłam.. W poprzedniej ciąży, nie doczekałam do terminu i on przychodził do mnie na obchód, bardzo sympatyczny lekarz, miły i dobrze go wspominam🙂
tak, prowadzi ciążę i ma uprawnienia do prenatalnych. Mi sie podoba, miły, rozmowny i nie wstyd o cos zapytać. Chociaż po tylu wizytach u różnych gin już obcy jest mi wstyd u ginekologa hahahah
A kiedy masz prenatalne?

reklama
Hej dziewczyny, w którym dniu umawiacie się na usg genetyczne? Mi lekarka powiedziała że najlepiej 12 tydz, wiec umówiłam się na 11+2, zastanawiam się czy to nie za wcześnie i czy lekarz będzie w stanie wszystko sprawdzic

Hej dziewczyny, w którym dniu umawiacie się na usg genetyczne? Mi lekarka powiedziała że najlepiej 12 tydz, wiec umówiłam się na 11+2, zastanawiam się czy to nie za wcześnie i czy lekarz będzie w stanie wszystko sprawdzic
Najlepiej sie umowic po 12+1 :) trochę większe i lepiej będzie do ocenienia :)

I mnie złapała jakaś infekcja, boli mnie gardło, mąż w nocy donosił mi herbatę, bo spać się nie da... Będę dzisiaj chyba jechać na cytrusach, czosnku i siemieniu lnianym, bo nie wiem co innego może pomóc, żeby nie zaszkodzić dziecku

Taki czas.... ja odruchowo brzuch chwytam jak kicham...Juz nie mówiąc że jak kichnę to nie raz bielizna do zmiany 😅 , i w ogóle niby nie ale mam parcie na mocz a nie jestem podziębiona...
Skąd ja to znam. Ciągle biegam do łazienki, jak wychodzę z domu zakładam podpaskę bo nie raz jak kichne to robi się problem, ale cóż wszystko zniosę byłe do października, choć mam termin na 3 więc może będę mamą wrześniową 😉
N onie mogę się napatrzeć na takiego dużego dobrze ukształtowanego bobasa 🥰🥰 mój taki będzie za niecałe 2 tyg ale na prenatalne czyli usg 4d z analiza narządów itp umówiłam się dopiero na początku 13 tc bo nie było już miejsc, za długo zwlekałam ale mój mozg przy złym samopoczuciu jest ostatnio jak kaszka manna ..😅
Witaj w klubie późniejszego prenatalnego. Myślałam że tylko ja ma w 13 TC a tu taka niespodzianka. A dokładnie kiedy nasz prenatalne?

Kobiety moje, Wy już mówicie o prenatalnych, a ja czekam na 1 wizytę, żeby w ogóle badania krwi porobić. Miałam termin na wczoraj, ale Syn chory i musiałam przełożyć na 21.03. Dobrze że przed wyjazdem męża byliśmy na prywatnym USG bo chyba bym oszalała. Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze 💪 a te ostatnie zdjęcie z USG wstawione tutaj to bajka ❤️
U mnie teraz 8+2, chociaż z USG było 3 dni młodsze. Ale wymioty już mnie tak mocno nie męczą, wiec jakiś plus jest 😁 Miłego dnia 🥰

reklama
Do góry