reklama
Betty2
Fanka BB :)
Jak mus to mus czasemja brałam w poprzedniej ciąży i nie była dla mnie problematyczna
Poza tym przechodzi sie w tryb autopilota i np jak witamin zapominam normalnie to tu pamieta się o tym co trzeba
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Byłam dzisiaj na USG i dzidzia była odwrócona głową w dół. To 9 tydzień. Cieszyłam się z badania i że ładnie urosła i nie zwróciłam za bardzo na to uwagi ale teraz zaczynam się czy to normalne. Czy Wam też się zdarzyło zobaczyć taki obraz? Trochę się martwię
AtenaSA
Wszystkiego dobrego kobietki! dużo zdrowia dla Was
Zaglądam do Was, czekam na wieści co tam u DianyO, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Mnie wycięło na moment, z dziećmi dopadło nas okropne choróbsko, męczy nas potworny kaszel od kilku dni, mam tylko nadzieję że to nie odbije się jakoś na fasolce, no ale jestem dobrej myśli, ratuje się czym mogę
Zaglądam do Was, czekam na wieści co tam u DianyO, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Mnie wycięło na moment, z dziećmi dopadło nas okropne choróbsko, męczy nas potworny kaszel od kilku dni, mam tylko nadzieję że to nie odbije się jakoś na fasolce, no ale jestem dobrej myśli, ratuje się czym mogę
obnoxious789
wydaje mi się że na tym etapie maleństwo może się jeszcze z 1000 razy obrócićByłam dzisiaj na USG i dzidzia była odwrócona głową w dół. To 9 tydzień. Cieszyłam się z badania i że ładnie urosła i nie zwróciłam za bardzo na to uwagi ale teraz zaczynam się czy to normalne. Czy Wam też się zdarzyło zobaczyć taki obraz? Trochę się martwię
Ale badają dalej? Szukają jeszcze skąd to?Update:
Krwawię dalej.
Żywa krwią.
Kij wie skąd.
Nie są w stanie określić miejsca krwawienia.
Ale ciąża żywa, 1.5cm fasolki z bijącym sercem.
Super, że ciąża żywa
reklama
Magdalenams
Jej jak wspaniale! Myślałam o tobie cały dzień!Update:
Krwawię dalej.
Żywa krwią.
Kij wie skąd.
Nie są w stanie określić miejsca krwawienia.
Ale ciąża żywa, 1.5cm fasolki z bijącym sercem.
Ja miałam takie krwawienia w pierwszej ciąży ale od jakiegoś 30 tc. Raz jak mnie lekarka zbadała i chlusnela krew to widziałam przerażenie na jej twarzy! Trafiłam do matki polki w Łodzi, tam też różne badania i nic. Krew leci nie wiadomo skąd. Poprostu leciała, ja na lekach, usg co trochę przez różnych lekarzy robione, badania i nic kompletnie nie wyszło...
Mam nadzieję że u ciebie te krwawienia się szybko uspokaja.