reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Smak gorzki ale to przeżycia, ja mam jednak po nich rewolucje żołądkowe więc u mnie podjęzykowa odpada.
Z dowcipną jakoś sobie radzę. Wkurza mnie jak wycieka ale cóż poradzić wolę to niż okupowanie sedesu z miską w ręku
Dobrze w sumie że ma się wybór
Mi teraz dała Duphaston 2x1

reklama
U mnie 9 tydzień! Brak objawów, a po poprzednich historiach mocno się denerwuję czy fasola rośnie i się rozwija... biorę cały czas duphaston jeszcze. Na pewno będę szła na USG jeszcze jedno przed prenatalnymi, tylko nie wiem czy już za tydzień czy jeszcze poczekać.

Dzien dobry :) Witam sie wyjatkowo ze sloneczkiem za oknem, ah jak milo i przyjemnie :D
DianaO ja jeszcze nietak dawno temu sie zapieralam, ze powrot do PL nie wchodzi w gre a teraz rozne mysli kraza po glowie :) Na nasze szczescie, jest tak wiele pieknych imion, ze kazda znajdzie to wymarzone i idealne :)
Czekam razem z Toba na to USG i na dobre wiesci. Niestety opieka nad ciezarnymi w UK lezy...
AnniaSz piekne imiona, Dominik jeden z moich faworytow, a moja corcia to Natalia wiec imie piekne :)
Martuuu, obnoxious789, Zakapturozna07 przepiekne malenskie istotki! gratulacje :)
Oluiska88 mlody urodzony w 24tyg z waga 650g
Em-gie bardzo m i przykro, tule wirtualnie
Lisa&Zuzia sporo przeszlas kochana, wierze, ze tym razem bedzie dobrze :)
Bylam na szybkich zakupach. Piersi tak urosly, ze sie w biustonoszach nie mieszcze, kupilam sportowe i mam nadzieje, ze bedzie wygodniej.
Okna wolaja o mycie, ale to chyba w przyszlym tygodniu ogarne bo w tym mam lenia :D

Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet, samych pozytywnych wiadomosci i braku meczacych urokow ciazy :)

Kochane dziewczynki, które wymiotują. Byłam dziś w aptece i Pani dała mi kropelki na wymioty i jak mam być szczera to działają- na ile to placebo to nie wiem, ale dzisiaj zjadłam więcej niż przez ostatnie 1,5 tygodnia. Lekko dalej mdli, ale przynajmniej nie zrywa co chwilę. Dzisiaj nie leżę cały dzień.
Mamy USG o 18.40, ale niestety syn dostał gorączki i musiałam go wcześniej odebrać ze żłobka. Wiec zobaczymy czy się wybierzemy, jak później będzie się czuł.
@DianaO trzymam mocno kciuki!!

Załączniki

• IMG_20220308_131827.jpg
    IMG_20220308_131827.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 32
Dzien dobry :) Witam sie wyjatkowo ze sloneczkiem za oknem, ah jak milo i przyjemnie :D
DianaO ja jeszcze nietak dawno temu sie zapieralam, ze powrot do PL nie wchodzi w gre a teraz rozne mysli kraza po glowie :) Na nasze szczescie, jest tak wiele pieknych imion, ze kazda znajdzie to wymarzone i idealne :)
Czekam razem z Toba na to USG i na dobre wiesci. Niestety opieka nad ciezarnymi w UK lezy...
AnniaSz piekne imiona, Dominik jeden z moich faworytow, a moja corcia to Natalia wiec imie piekne :)
Martuuu, obnoxious789, Zakapturozna07 przepiekne malenskie istotki! gratulacje :)
Oluiska88 mlody urodzony w 24tyg z waga 650g
Em-gie bardzo m i przykro, tule wirtualnie
Lisa&Zuzia sporo przeszlas kochana, wierze, ze tym razem bedzie dobrze :)
Bylam na szybkich zakupach. Piersi tak urosly, ze sie w biustonoszach nie mieszcze, kupilam sportowe i mam nadzieje, ze bedzie wygodniej.
Okna wolaja o mycie, ale to chyba w przyszlym tygodniu ogarne bo w tym mam lenia :D

Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet, samych pozytywnych wiadomosci i braku meczacych urokow ciazy :)
ojej to okruszek, ale wszystko teraz dobrze? Zdrowo sie rozwija?

Oluska88 mlody ma juz 11 lat. Jest drobny i wzrostowo troszke odstaje od rowiesnikow. Wyglada na mlodszego. Poza tym wg endokrynologa powinien miec 188cm wzrostu jak dorosnie a patrzac na siatki i jego obecny wzrost to bedzie w okolicy 165-170cm. Jest tez troszke slabszy. Poza tym wszystko jest super. Jest bardzo madrym i pogodnym chlopcem. Jednym z najlepszych uczniow w szkole. Biegle posluguje sie dwoma jezykami.
Ale widze, ze i Twoj smyk troszke za wczesnie sie urodzil. Jak sobie radzi?
Ciekawe jak tam DianaO ...

reklama
Kochane dziewczynki, które wymiotują. Byłam dziś w aptece i Pani dała mi kropelki na wymioty i jak mam być szczera to działają- na ile to placebo to nie wiem, ale dzisiaj zjadłam więcej niż przez ostatnie 1,5 tygodnia. Lekko dalej mdli, ale przynajmniej nie zrywa co chwilę. Dzisiaj nie leżę cały dzień.
Mamy USG o 18.40, ale niestety syn dostał gorączki i musiałam go wcześniej odebrać ze żłobka. Wiec zobaczymy czy się wybierzemy, jak później będzie się czuł.
@DianaO trzymam mocno kciuki!!
Też to dziś brałam, bo mnie całe dnie mdli. Jest lepiej, ale zaczęłanie głowa boleć

Do góry