zmęczona, przestraszona, głodna i boli….A generalnie jak się czujesz? Trzymam za Ciebie kciuki, jesteś na pewno w dobrych rękach
reklama
oluska88
Fanka BB :)
Dobrze sie zastanow nad imieniem Leon piękne imię. Nazwałam tak syna i nie znam spokojnego Leona, wszystkie to mega żywiołowe łobuzy.My dla chłopca mamy już dawno dawno wybrane Leon a dla dziewczynki nie myśleliśmy, mąż marzy o synu
oluska88
w którym tygodniu urodziłaś wczesniaczka i z jaką wagą?Dzien dobry
Diana0 u nas tez szaro i buro ale czego innego oczekiwac po rainchesterze
Pisalyscie o porodach. Ja mam za soba 3 SN wiec mam nadzieje, ze tym razem skoczy sie tak samo. Tym bardziej, ze u mnie od rozpoczacia akcji do narodzin bylo max 1.5h (nie liczac pierwszego synka, ktory jest skrajnym wczesniakiem i 3 dni ze skurczami lezalam walczac o kazda dodatkowa godzine).
Imienia nie mamy narazie. Poki co mowimy Bejbik a na imie przyjdzie jeszcze czas.
Mieszkamy w UK wiec imie bedzie takie, aby pasowalo i tutaj i w Polsce plus zeby brzmialo ladnie w polaczeniu z nazwiskiem.
Bylam wczoraj w pracy. Pracuje na izbie przyjec i ledwie wytrzymalam swoje 8 godz. Dzisiejsza zmiane odrzucialam. Tak mi brzuch twardnial, ze czulam okropny dyskomfort i stwierdzilam, ze ryzykowac nie bede.
Ktoras wspominala o piersiach. Ja mam wciaz wrazliwe chociaz nie jest to juz tak wkurzajace jak bylo. Za to urosly konkretnie. Ogolnie mam spore ale biustonosz, ktory mial "luzy" teraz jest idealnie wypelniony ku radosci chlopa
Milego poniedzialku zycze i trzymam kciuki za wszystkie wizytyjace kobitki
Trzymam kciuki żeby diagnoza była błędna..Usg jutro, wracam zaraz do domu, poki co diagnoza to poronienie zagrażające.
oluska88
DianaO trzymam kciuki, musi być dobrze
Agu1531
Dobrze że pojechałaś ale Ja pierdziele co to za szpital i gdzie ??? przecież na szpitalu ginekologicznym nie mają jednego usg, tak ciężko zrobić od razu było, przecież to absurd, a nerwy i stres niewiadoma co i jak sytuacja się rozwinie dodatkowo szkodzi w takiej sytuacji [emoji2959], dobrze że ci chociaż krew pobrali to może też hormony sprawdzą [emoji29], nospe bierzesz ? Coś Ci przepisali ?Usg jutro, wracam zaraz do domu, poki co diagnoza to poronienie zagrażające.
Trzeba być dobrej myśli [emoji110]️, mimo wszystko jest szansa na szczęśliwe zakończenie.
Agu1531
Ja wiem od swojego lekarza że betę bada się tylko na początku i jak dobrze przyrasta w pierwszych tygodniach to się nie powtarza badania, bo po 5 tyg. Przyrost zwalnia i wyniki interpretuje lekarz jak jest wskazanie do ponownego wykonania bety bo własnie wychodzi wolniejszy przyrost na kalkulatorach który nie bierze pod uwagę tygodnia ciąży, no i nie da się jednoznacznie okreslić jak i ile spowolni się przyrost u danej kobiety bo to tak jak ze wzrostem np. Jakby kazda z nas tego samego dnia miała termin i ten sam tydzień i dzień ciąży był i zrobilibyśmy badanie bety to każdej z nas wyszedł by inny wynik, więc na moje oko jest wszystko cacy i nie masz co się stresować , ale jestem laikiem także gwarancji też ci nie dam [emoji6],Obecnie 5+3
Magdalenams
Jeny jestem wsciekla na ich podejście do wczesnej ciąży! Mogliby zrobić usg. Dla ciebie każda minuta to ogromny stres. Trzymam mocno kciuki i wierzę że zostaniesz z nami.Usg jutro, wracam zaraz do domu, poki co diagnoza to poronienie zagrażające.
Agu1531
Olewactwo takie [emoji29], ale w z tego co słyszałam to i tak nie jest źle w Polsce bo zrobią badania, przepiszą leki, a w UK i skandynawskich krajach z tego co czytałam i gadałam z dziewczynami to praktycznie do 12 tygodnia nie ma żadnego leczenia i badań , wyznają zasadę że jak ma się utrzymać to się utrzyma jak nie to tak miało być [emoji849],Jeny jestem wsciekla na ich podejście do wczesnej ciąży! Mogliby zrobić usg. Dla ciebie każda minuta to ogromny stres. Trzymam mocno kciuki i wierzę że zostaniesz z nami.
No chyba że coś się zmieniło w ostatnim czasie bo mi mignęło gdzieś że są w grupie Dziewczyny z UK to sprostujcie w razie co [emoji6],
reklama
kochana ja jestem w Uk.Olewactwo takie [emoji29], ale w z tego co słyszałam to i tak nie jest źle w Polsce bo zrobią badania, przepiszą leki, a w UK i skandynawskich krajach z tego co czytałam i gadałam z dziewczynami to praktycznie do 12 tygodnia nie ma żadnego leczenia i badań , wyznają zasadę że jak ma się utrzymać to się utrzyma jak nie to tak miało być [emoji849],
No chyba że coś się zmieniło w ostatnim czasie bo mi mignęło gdzieś że są w grupie Dziewczyny z UK to sprostujcie w razie co [emoji6],