pojechałam na szpital, czekam na badanie…. Jeść mi nie pozwalają, krwi pobrali od cholery…Hej i jak sytuacja uspokoiło się coś krwawienie ? Co rodzinny mówił??
reklama
Sajfik
Fanka BB :)
Nie moge skopiować linku więc przed tym adresem wpisz sobie wwww. I reszte tutaj: babyboom.pl/forum/temat/niski-przyrost-beta-hcg-w-ciagu-48-h-zawsze-oznacza-to-samo.68880/No właśnie mam 56%
W tym wątku moze cos znajdziesz dla siebie. Niektóre tam dziewczyny pisały o niskim przyroście a było okej
Paatrycja
A mieścisz się w wartościach referencyjnych z labo dla danego tygodnia?Obecnie 5+3
INKA1990
Wszystkie tutaj jesteśmy całym sercem z Tobą. Mam ogromną nadzieję, że będzie dobrze.pojechałam na szpital, czekam na badanie…. Jeść mi nie pozwalają, krwi pobrali od cholery…
Właśnie nie wiem na co patrzeć czy na 5 tydzień czy na 6A mieścisz się w wartościach referencyjnych z labo dla danego tygodnia?
Lea2022
Moderator
Dawaj znać koniecznie co dalej. Myślami wszystkie jesteśmy z Tobą!pojechałam na szpital, czekam na badanie…. Jeść mi nie pozwalają, krwi pobrali od cholery…
Sajfik
Wszystkie mocno trzymamy kciuki za Waspojechałam na szpital, czekam na badanie…. Jeść mi nie pozwalają, krwi pobrali od cholery…
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Marta2432
To już są spore wartości i może już spowalniać, na wszelki wypadek możesz jeszcze powtórzyć i zobaczyć czy rośnie.No właśnie mam 56%
Kiedy masz wizytę?
Trzymaj sięprzyjęli mnie na oddział położniczy. Czekam na badanie. Nie wiem czy będzie usg. Nie wiem czy zostaje na noc…. Poki co nie wiem nic….
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
Widziałam Twój post na FB. Trzymam kciuki, będzie dobrze!
reklama